Ευγενία και Ηλέκτρα Νιάρχου: Οι δύο αδελφές φωτογραφίζονται με το πιο αμφιλεγόμενο ρούχο της χρονιάς που πέρασε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ευγενία και Ηλέκτρα Νιάρχου: Οι δύο αδελφές φωτογραφίζονται με το πιο αμφιλεγόμενο ρούχο της χρονιάς που πέρασε [εικόνες]

Η Ευγενία και η Ηλέκτρα Νιάρχου/ Φωτογραφία: venyxworld/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στον fashion κόσμο ένα «εκρηκτικό» κομμάτι.

Ένα ρούχο που δίχασε fashion editors και fashionista.

Γυναίκες που δεν σταματούν να πειραματίζονται με το στιλ τους δοκίμασαν να το φορέσουν: το στιλιστικό αποτέλεσμα, αμφιλεγομένο.

Δύο νεαρά κορίτσια που ενώνονται με αδελφικούς δεσμούς και δίψα για περιπέτεια ποζάρουν στον φακό και το φορούν για να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά. Μιλάμε για την Ευγενία και την Ηλέκτρα Νιάρχου.

Κατά την διάρκεια του συναρπαστικού ταξιδιού τους στην Ανταρκτική μοιράστηκαν μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Εντυπωσιακή για πολλούς λόγους.

Δείτε την δημιουργία που επέλεξαν η Ευγενία και η Ηλέκτρα Νιάρχου, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευγενία Νιάρχου ΗΛΕΚΤΡΑ ΝΙΑΡΧΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ