Εγκλημα στην Κέρκυρα: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο παιδοκτόνος, τη σκότωσε με μια «σκύλα» - iefimerida.gr

Εγκλημα στην Κέρκυρα: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο παιδοκτόνος, τη σκότωσε με μια «σκύλα»

η 29χρονη Αγγελική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι, έλαβε από την εισαγγελία Κέρκυρας, ο 52χρονος που ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του και την ταφή του άψυχου σώματός της στην αυλή του σπιτιού του.

Εξάλλου χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε, στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος, το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την κόρη του, που σύμφωνα με την ιατροδικαστή «πάλεψε» για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν "σκύλα", εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.

Σημειώνεται ότι χθες ο παιδοκτόνος μίλησε στο Open TV και εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν ήθελε να κάνει αυτή την πράξη, ενώ παράλληλα διέψευσε τις φήμες που ακούγονται ότι είχε προβλήματα με την κόρη του Αγγελική και συχνά βιαιοπραγούσε εναντίον της. Υποστήριξε πως ενθάρρυνε την επιλογή της να φύγει από το σπίτι και να νοικιάσει σπίτι μόνη της, ενώ συχνά την προέτρεπε να βρει αγόρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ