Οι όροι που έθεσε η Βίκυ Καγιά για να είναι στο επόμενο GNTM -Τι είπε για τους κριτές [εικόνες & βίντεο]

Tο GNTM μόλις τελείωσε και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το επόμενο, εξαιτίας της τεράστιας επιτυχίας που είχε το ριάλιτι μόδας.

Κι ενώ η νικήτρια, Ειρήνη Καζαριάν, πρόκειται να κινηθεί νομικά για δημοσίευμα με «ροζ» βίντεο, η Βίκυ Καγιά έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο του GNTM.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε, λοιπόν, στο Πρω1νό πως η παραγωγή έχει ήδη προσεγγίσει την Βίκυ Καγιά, η οποία ανέφερε πως θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή υπό προϋποθέσεις.

«Θα γίνει φυσικά ο δεύτερος κύκλος του GNTM και έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις. Η Βίκυ Καγιά – που ήταν και η πρώτη που έγιναν συζητήσεις – είπε ότι θα επιστρέψει υπό προϋποθέσεις. Δεν είπε ότι δεν θα είναι, αλλά ζήτησε να συζητήσουν κάποια πράγματα. (…) Θέλει να επανεξετάσει τις σχέσεις τις με τους άλλους κριτές», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά σχολίασε πως κατά την άποψή της το GNTM δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν η Καγιά. Οπότε ότι έχει εντοπίσει, δίκαιο θα έχει.

Στο μεταξύ η Βίκυ Καγιά δεν έχει κάνει καμία αποκάλυψη για την συμμετοχή της στο νέο GNTM. Αντ΄αυτού πρόσφατα βρέθηκε στο ΚΠΙΣΝ με την κόρη της.

Εκεί η παρουσιάστρια έκανε βόλτες, μίλησε με άτομα που την σταμάτησαν στον δρόμο και καμάρωσε την κόρη της να κάνει πατινάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Καγιά GNTM κριτής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ