Πρωτοχρονιάτικη γκάφα: Αεροπορική έδωσε, κατά λάθος, εισιτήρια με 95% έκπτωση - iefimerida.gr

Πρωτοχρονιάτικη γκάφα: Αεροπορική έδωσε, κατά λάθος, εισιτήρια με 95% έκπτωση

Aεροσκάφος της Cathay Pacific / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αξέχαστη έκπληξη για το επιβατικό κοινό επιφύλασσε για την πρωτοχρονιά ο αεροπορικός κολοσσός Cathay Pacific, καθώς έβγαλε... κατά λάθος (!) εισιτήρια προς πώληση, με 95% έκπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πρόβλημα στα συστήματα μηχανογράφησης της εταιρείας έριξε -για λίγες ώρες- τις τιμές των ακριβών πτήσεων από το Βιετνάμ προς πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι τυχεροί που πρόλαβαν το λάθος της Cathay κατάφεραν να κλείσουν εισιτήρια για τη Business Class των 16.000 δολαρίων, έναντι μόλις 675 δολαρίων!

Η είδηση έγινε, άμεσα, viral στους travel bloggers παγκοσμίως, οι οποίοι έκαναν λόγο για «εξωφρενικά χαμηλές τιμές».

Σε χθεσινή της ανακοίνωση, στον λογαριασμό της στο Twitter, η εταιρεία παραδέχθηκε δημόσια το λάθος, ωστόσο επιφύλασσε μια ακόμη έκπληξη καθώς διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να ακυρώσει τα εισιτήρια που εκδόθηκαν στις τιμές... κόστους!

Happy 2019 all, and to those who bought our good - VERY good surprise ‘special’ on New Year’s Day, yes - we made a mistake but we look forward to welcoming you on board with your ticket issued. Hope this will make your 2019 ‘special’ too!
.#promisemadepromisekept #lessonlearnt

«Χαρούμενο 2019 σε όλους και σε όσους αγόρασαν τα καλά, ΠΟΛΥ καλά “σπέσιαλ” εισιτήριά μας, ανήμερα της πρωτοχρονιάς. Ναι, κάναμε ένα λάθος, όμως προσβλέπουμε στο να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις μας με το εισιτήριό σας. Ευχόμαστε αυτή η ενέργεια να κάνει σπέσιαλ και το 2019 για εσάς!» ανέφερε συγκεκριμένα η εταιρεία.

Η Cathay δεν ανακοίνωσε, πάντως, πόσοι ταξιδιώτες κατάφεραν να κλείσουν τα «σπέσιαλ» εισιτήρια.

Να σημειωθεί ότι βάσει νομοθεσίας οι αεροπορικές εταιρείες έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν εισιτήρια που εκδόθηκαν σε λάθος τιμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cathay Pacific Πρωτοχρονιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ