Καρατζαφέρης: «Είμαστε το κόμμα της επιλογής και της ευθύνης» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Είμαστε το κόμμα της επιλογής και της ευθύνης»

Καρατζαφέρης: «Είμαστε το κόμμα της επιλογής και της ευθύνης»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών της 6ης Μαΐου επεσήμανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος σε ομιλία του προς τους υποψηφίους αλλά και στελέχη του κόμματός του, τόνισε πως ο κόσμος δεν πρέπει να πάει στην κάλπη με θυμό.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εξαπέλυσε επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντάς τα «κατεστημένα κόμματα που κυβέρνησαν από το 1974».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης λέγοντας για τον θυμό που εκφράζει ο κόσμος μέσα από τις δημοσκοπήσεις, είπε πως πλησιάζοντας την 6η Μαΐου, τόνισε πως «αυτός ο θυμός θα υποχωρήσει και θα δώσει τη θέση του στη λογική ερμηνεία των πραγμάτων, που σημαίνει ότι την επόμενη μέρα η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί ασφαλώς. Εάν πετύχουμε και πείσουμε όσο μπορούμε περισσότερους Ελληνες ότι ο δικαιολογημένος θυμός δεν έχει θέση μέσα στην κάλπη, τότε είναι σίγουρο ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, θα μπορεί να αισιοδοξεί για εξαιρετικά καλύτερα αποτελέσματα από εκείνα που είχε ο καθένας στο μυαλό του».

«Είμαστε το κόμμα της επιλογής και της ευθύνης», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε το κόμμα της διαμαρτυρίας. Δεν είμαστε το ακραίο κόμμα της κατεδάφισης. Είμαστε ένα κόμμα τολμηρό, ένα κόμμα που ξέρει να λέει "όχι" όταν βλάπτονται τα εθνικά συμφέροντα. Ταυτοχρόνως όμως, αποδείξαμε εν τοις πράγμασι ότι ξέρουμε να κάνουμε επωφελείς προτάσεις για την χώρα».

Τέλος τόνισε πως ο ίδιος είχε πολύ μεγάλο αριθμό παρεμβάσεων στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ των ελληνικών θεμάτων έναντι της περιορισμένης παρουσίας του προέδρου της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ