Απίστευτο: Πώς Ελληνας έκανε πανευρωπαϊκό ρεκόρ στον «Τροχό της Τύχης» [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Πώς Ελληνας έκανε πανευρωπαϊκό ρεκόρ στον «Τροχό της Τύχης» [βίντεο]

Τροχός της Τύχης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την μπάνκα στον αέρα τίναξε αυτός ο παίκτης του «Τροχού της Τύχης», ο οποίος είχε ξεκάθαρα την τύχη με το μέρος του.

Ο λόγος για τον Αλκη, ο οποίος έκανε πανευρωπαϊκό ρεκόρ, καθώς όχι μόνο δεν άφησε τις δύο αντιπάλους τους να πάρουν ούτε ένα ευρώ, αλλά κέρδισε ο ίδιος 10.000 ευρώ , χωρίς καν να βρίσκεται στον τελικό.

Φαίνεται, λοιπόν, πως το 2019 θα είναι πολύ τυχερό για τον παίκτη, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει ένα «αστρονομικό» ποσό για τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Απίστευτο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ρεκόρ από τον Άλκη στον "Τροχό της Τύχης"... Ο παίκτης από τη Θεσσαλονίκη κέρδισε περισσότερες από 10.000€ πριν τον τελικό και έσπασε τα κοντέρ. Απολαύστε τον! #StarChannelTV @PPolichronidis pic.twitter.com/s2Ip590k9m

Ο Αλκης, λοιπόν, για να σημειώσει το τεράστιο ρεκόρ στο ελληνικό «Τροχό της Τύχης» έπρεπε να βρει έναν τελευταίο δύσκολο γρίφο.

Ο παίκτης τα κατάφερε και βρήκε την φράση «Μαύρη Πέμπτη το κραχ του χρηματιστηρίου» κι έτσι συγκέντρωσε 10.000€ πριν τον τελικό, σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Μάλιστα ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Πέτρος Πολυχρονίδης, δεν κρατήθηκε και ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, κάνοντας «ΟΛΕ» μαζί με τον παίκτη στο πλατό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ