Κακοκαιρία «Σοφία»: Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο χιόνι σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη - iefimerida.gr

Κακοκαιρία «Σοφία»: Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο χιόνι σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη

Χιόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε περιοχές τις δυτικής Μακεδονίας, στην Πτολεμαΐδα και στην Κοζάνη από την έντονη χιονόπτωση που πλήττει από χθες την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξαν και περιστατικά με εγκλωβισμούς πολιτών σε Ι.Χ., με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Ειδικότερα τέσσερα άτομα εγκλωβίστηκαν σε Ι.Χ., λόγω χιονόπτωσης, στην Τ.Κ. Καλαμιάς Κοζάνης. Στο σημείο επιχείρησαν 2 πυροσβέστες με 1 όχημα, οι οποίοι τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.
Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν και δυο άτομα τα οποία εγκλωβίστηκαν σε Ι.Χ., στην αγροτική περιοχή Αναρράχης Κοζάνης. Επιχείρησαν 2 πυροσβέστες με 1 όχημα.
Τέλος απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα από Ι.Χ., στην αγροτική περιοχή Πτολεμαΐδας. Στο σημείο επιχείρησαν 2 πυροσβέστες με 1 όχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ