Νέα κόντρα: Νίκος Κοκλώνης- Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν μιλάνε εξαιτίας της Καλογρίδη -Τι συνέβη [βίντεο]

Μία νέα κόντρα που δεν γνωρίζαμε αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής μπορεί να έχει μία στενή φιλία με την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη, αλλά φαίνεται πως δεν ισχύει και για την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Κι αυτό γιατί όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, η φιλία του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου περνάει σοβαρή κρίση, ενώ μάλιστα εκείνη τον έχει διαγράψει και από το instagram.

Ο λόγος όπως ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται να είναι η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με τον πατέρα της Μαρίας Ελένη Λυκουρέζου, Αλέξανδρο.

«Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με έχει διαγράψει από το instagram. Μου κρατάει μούτρα για τη Νατάσα Καλογρίδη. Δεν με νοιάζει όμως, θα της περάσει, την αγαπάω εγώ. Η Νατάσα νομίζω ότι είναι με το μέρος μου. Θα έπρεπε. Αν και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου την αγαπάω πάρα πολύ, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ευαίσθητο άτομο και καλό παιδί, απλά τώρα την είδε κάπως μαζί μου. Θα της περάσει», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης προσθέτοντας πως έχουν να μιλήσουν έξι ολόκληρους μήνες.

«Είναι έξι μήνες που δεν μιλάμε. Της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα: «Κοίτα να δεις Μαρία Ελένη μου, εγώ σε αγαπάω, σε ξέρω από πριν. Αν νομίζεις ότι έκανα κάτι λάθος, πες το μου να ξέρω πως θα το διαχειριστώ. Επειδή είσαι και κόρη της Ζωής που με αγαπούσε και την αγαπούσα, δεν θέλω ποτέ σε καμία περίπτωση να νιώθεις άσχημα για κάτι που μπορεί να έκανα. Ίσα ίσα, εγώ θέλω να είμαι δίπλα. Δεν μου απάντησε ποτέ», είπε αναλυτικά ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ