Εγκλημα στην Κέρκυρα: Η λογομαχία της 29χρονης με τον πατέρα της που οδήγησε στη δολοφονία - iefimerida.gr

Εγκλημα στην Κέρκυρα: Η λογομαχία της 29χρονης με τον πατέρα της που οδήγησε στη δολοφονία

η 29χρονη Αγγελική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου, από τον ίδιο της τον πατέρα, στην Κέρκυρα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 52χρονος προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, διότι δεν αποδεχόταν τη σχέση που της κόρη τους με έναν άνδρα που κατάγεται από το Αφγανιστάν.

«Από τότε που γνώρισες αυτόν τον Αφγανό δεν έρχεσαι να με δεις. Δεν είναι αυτός για σένα, να τον διώξεις». Με αυτά τα λόγια επιτέθηκε τη μοιραία μέρα στην 29χρονη Αγγελική, όταν τον επισκέφθηκε για να φάνε μαζί.

Ο 52χρονος άρχισε να τσακώνεται με την κόρη του, γιατί -όπως έλεγε- από τότε που σύναψε σχέση με τον Αφγανό δεν τον επισκεπτόταν συχνά. «Δεν κάνει για σένα. Να τον διώξεις. Από τότε που τον γνώρισες, με έχεις ξεχάσει», φέρεται να της είπε.

Ακολούθησε έντονη λογομαχία πατέρα και κόρης, ώσπου ο 52χρονος πήρε ένα μεταλλικό αντικείμενο και τη χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η κοπέλα να τραυματιστεί θανάσιμα. Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, λίγο πριν ξεψυχήσει από τα χτυπήματα το άτυχο κορίτσι, φέρεται να είπε στον πατέρα του: «Μπαμπά φεύγω. Σε αγαπώ. Συνέχισε να με χτυπάς».

Ο 52χρονος έθαψε το άψυχο σώμα της σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τους. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά από καταγγελία για του νεαρού Αφγανού για εξαφάνιση της 29χρονης, ανέκριναν τον πατέρα μέχρι που ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο όπου ήταν θαμμένη η κόρη του.

Σημειώνεται ότι χθες, ο παιδοκτόνος μίλησε στο Open TV και εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν ήθελε να κάνει αυτή την πράξη, ενώ παράλληλα διέψευσε τις φήμες που ακούγονται ότι είχε προβλήματα με την κόρη του Αγγελική και συχνά βιαιοπραγούσε εναντίον της. Υποστήριξε πως ενθάρρυνε την επιλογή της να φύγει από το σπίτι και να νοικιάσει σπίτι μόνη της, ενώ συχνά την προέτρεπε να βρει αγόρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ