Κακοκαιρία «Σοφία»: Αποκλεισμένα εννιά χωριά στην ορεινή Ναυπακτία [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κακοκαιρία «Σοφία»: Αποκλεισμένα εννιά χωριά στην ορεινή Ναυπακτία [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκλεισμένα εννιά χωριά στην ορεινή Ναυπακτία λόγω του χιονιά που σαρώνει την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr αυτή την στιγμή το ύψος του χιονιού πάνω από τα 1000μ. είναι 35-40εκ. Από τα 50 χωριά του ορεινού όγκου του δήμου Ναυπακτίας έχουν πρόσβαση τα 41.

Όλες οι κεντρικές αρτηρίες είναι ανοιχτές.

Τα εννιά χωριά που παραμένουν χωρίς πρόσβαση, λόγω ειδικών συνθηκών και απομακρυσμένης πρόσβασης είναι: Δενδροχώρι, Λειβαδάκι, Μανδρινή, Λεύκα, Γραμμένη Οξυά, Καλλονή, Κυδωνιά, Ελατόβρυση και Ελευθέριανη.

Η Κάτω Χώρα της Ναυπακτίας
Το χωριό Πλάτανος στην ορεινή Ναυπακτία

Απεγκλωβίστηκαν πάρα πολλά οχήματα που ζήτησαν βοήθεια από τα μηχανήματα του δήμου. Την προσπάθεια του Δήμου Ναυπακτίας ενισχύει η περιφέρεια με 3 οχήματα. Στις 20:00 τα συνεργεία θα σταματήσουν και από νωρίς το πρωί θα ξεκινήσουν πάλι για να δώσουν πρόσβαση και στα υπόλοιπα χωριά ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται ρίψη αλατιού . Συνιστάται η μέγιστη προσοχή των οδηγών λόγω ισχυρού παγετού και είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ