Η Πίπα Μίντλετον με μπικίνι, εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της -Φέτες σε εξωτικό νησί [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πίπα Μίντλετον με μπικίνι, εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της -Φέτες σε εξωτικό νησί [εικόνες]

Ξέγνοιαστες στιγμές για την Πίπα Μίντλετον. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακοπές στο νησί Σεντ Μπαρθς της Καραϊβικής κάνει η Πίπα Μίντλετον, με τον σύζυγό της Τζέιμς Μάθιους και τον κουνιάδο της Σπένσερ.

Η 35χρονη Πίπα μάλιστα φόρεσε ένα μπικίνι και αποκάλυψε την εκπληκτική σιλουέτα της μόλις 2,5 μήνες μετά την γέννηση του γιου της, Άρθουρ Μάικλ Γουίλιαμ ενώ απόλαυσε τις βόλτες της και το μπάνιο της με τον σύζυγό της, τον 43χρονο Τζέιμς.

Το ζευγάρι συνόδευσε στις διακοπές του και ο κουνιάδος της, Σπένσερ με την σύζυγό του Βογκ Γουίλιαμ αλλά και ο αδερφός της Πίπα Μίντλετον και της δούκισσας του Κέμπριτζ, Τζέιμς με την σύντροφό του.

Οι δύο οικογένειας έχουν έρθει πιο κοντά μετά τον γάμο της Πίπα Μίντλετον και του Τζέιμς Μάθιου τον περασμένο χρόνο, με τους Μίντλετον να έχουν προσκληθεί στον γάμο του Σπένσερ και της Βογκ στη Σκωτία.

Τα νεαρά ζευγάρια απόλαυσαν το ειδυλλιακό τοπίο της Καραϊβικής, και διέμειναν στο θέρετρο Eden, ένα από τα πιο ακριβά του νησιού, το οποίο ανήκει στον πεθερό της Πίπα Μίντλετον.

Διάσημοι αστέρες όπως ο Έλτν Τζον, ο Μπραντ Πιτ και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έχουν μείνει στο θέρετρο, όπου οι σουίτες κοστίζουν έως και 28.000 ευρώ την βραδιά.

Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε μετά την καταστροφή του από τον τυφώνα Ίρμα τον Σεπτέμβριο του 2017.

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ