Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 - iefimerida.gr

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019

Νέα Υόρκη/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To 2019 είναι εδώ και σίγουρα πολλοί έχουν βάλει στόχο να επισκεφτούν καινούργιες γωνιές και πόλεις του κόσμου αυτή την χρονιά.

Που όμως; Οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα δεν είναι εύκολο να επιλέξεις, ειδικά όταν υπάρχει παρέα στην μέση.

Αυτοί που έχουν την λύση είναι οι αστρολόγοι, οι οποίοι γνωρίζουν ακριβώς τι αγαπάει περισσότερο κάθε ζώδιο.

Παραθαλάσσια μέρη, ορεινά χωριά ή κάπου πιο κοσμοπολιτικά;

Η αστρολόγος Κάτι Χουάνγκ και η επίσης αστρολόγος Πάολα Πάβλοβα αποκάλυψαν ποια είναι η πόλη που ταιριάζει περισσότερο στο κάθε ζώδιο.

Κριός- Οπουδήποτε με περιπέτεια

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 | iefimerida.gr 0

Η ζωή του είναι μία περιπέτεια.

Ετσι ένα Κριός θα περάσει τέλεια μόνο αν οργανώσει ένα ταξίδι γεμάτο δράση και αδρεναλίνη.

Ετσι από το ταξίδι του δεν θα πρέπει με τίποτα να λείψουν τα extreme sports, καθώς οι καταδύσεις, το skydiving, το ράφτινγκ ή το bungee jumping είναι από τις αγαπημένες του ασχολίες όταν ταξιδεύει.

«Ο Κριός είναι γνωστός για την γενναιότητά του και πάντα λέει «ναι» σε μια καλή πρόκληση. Οπου υπάρχει πρόκληση πάει και είναι βέβαιο πως για αυτό θα βρει λίγο χρόνο, ακόμη και αν έχει φουλ πρόγραμμα.

Ο Κριός κυριαρχείται από το στοιχείο της φωτιάς, έτσι ο ενθουσιασμός είναι και ο λόγος που αγαπά τέτοια ταξίδια, καθώς τον κάνουν να αισθάνεται πιο ζωντανός.

Επιπλέον, κάθε Κριός είναι ανεξάρτητος και του αρέσει να κάνει ταξίδια με το αυτοκίνητό του» δήλωσαν οι αστρολόγοι.

Ταύρος- Ακτή Αμάλφι, Ιταλίας

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 | iefimerida.gr 1

Οι Ταύροι αγαπούν την αίσθηση της πολυτέλειας, γι 'αυτό και πρέπει να κάνουν ένα ταξίδι στην εκπληκτικά όμορφη ακτή Αμάλφι της Ιταλίας.

Η ακτή Αμάλφι είναι μια πανέμορφη ακτή 50 χιλιομέτρων που εκτείνεται κατά μήκος του νότιου άκρου της χερσονήσου Σορεντιν της Ιταλίας.

«Πιείτε το κρασί, πάρτε το δείπνο σας και το γλυκό σας, δίπλα από τα βράχια της πανέμορφης ακτής της Αμάλφις.

Ως ζώδιο της Αφροδίτης, ο Ταύρος αγαπάει τις αισθησιακές απολαύσεις, όπως το καλό φαγητό και το ποτό.

«Επιπλέον, ο Ταύρος είναι ένα πλάσμα της Γης και συνδέεται με τη φύση - έτσι θα απολαύσει πραγματικά τις γραφικές γωνιές της πόλης , τα αμπέλια και τις λεμονιές που υπάρχουν σε πληθώρα εκεί».


Δίδυμοι -Νέα Υόρκη

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 | iefimerida.gr 2

Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ είναι και η κατάλληλη για τους Διδύμους.

Η κοσμοσυρροή της Νέας Υόρκης είναι απίστευτα μοναδική, ειδικά για εκείνους που έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 Μαΐου και 20 Ιουνίου.

«Με μια τεράστια ποικιλία επιλογών, εμπειριών και ευκαιριών για κοινωνική αλληλεπίδραση, η Νέα Υόρκη είναι πολύ ζωντανή καθώς έχει μέρη, γωνίες και κοιλάδες για να εξερευνήσουν. Οι Δίδυμοι και η «διπλή» φύση τους θα ενθουσιαστούν με αυτή την πόλη.

«Αυτό που κάνει τη Νέα Υόρκη τον ιδανικό προορισμό για αυτούς είναι πως όλα μπορούν να συμβούν στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες», σχολιάζουν οι αστρολόγοι.

Καρκίνος- Αυστραλία

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 | iefimerida.gr 3

Αν και οι Καρκίνοι είναι συνήθως γνωστοί ως σπιτόγατοι καθώς λατρεύουν να απολαμβάνουν τις ανέσεις του σπιτιού τους, όταν αισθάνονται ασφαλείς θα βγουν από το κέλυφος τους για «διασκέδαση στον ήλιο».

«Συνδεθείτε με το περιβάλλον σας δηλαδή το νερό κάνοντας ένα ταξίδι στον κοραλλιογενή ύφαλο του Queensland στη βορειοανατολική Αυστραλία – εκεί θα δείτε έναν εντελώς νέο κόσμο.

«Από βόλτες με το σκάφος έως κολύμβηση, καταδύσεις και εκδρομές με ελικόπτερο, υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να εξερευνήσετε αυτό το καταπληκτικό οικοσύστημα (το οποίο είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο πάνω στη Γη)», αναφέρουν οι δύο γυναίκες.

Λέοντας- Μπαλί, Ινδονησία

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 | iefimerida.gr 4

Σύμφωνα με τους ειδικούς της αστρολογίας,οι Λέοντες αγαπούν το μέρος όπου μπορούν να είναι ζουν σαν βασιλιάδες στην άγρια φύση.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που το Μπαλί, το οποίο είναι ένα συναρπαστικό μέρος που σε εμπνέει, είναι και ο ιδανικός προορισμός για αυτούς.

«Αυτό το πανέμορφο νησί προσφέρει επίσης μερικά από τα πιο πολυτελή και χαλαρωτικά ιαματικά λουτρά, κέντρα χαλάρωσης και εμπειρίες ευεξίας που κάνουν θραύση σε όλο τον κόσμο. Αλλωστε ο Λέοντας είναι γεννημένος ηγέτης και για αυτόν τον λόγο το Μπαλί του ταιριάζει τόσο πολύ.

Τέλος ο Λέοντας προσπαθεί να φροντίζει τον εαυτό του και γι΄αυτό και εμείς επιλέξαμε το Μπαλί», εξήγησε η Κάτι Χουάνγκ και η Πάολα Πάβλοβα.

Παρθένος- Μάτσου Πίτσου, Περού

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 | iefimerida.gr 5

Εκτός από την εκπληκτική θέα, οι Παρθένοι αγαπούν ότι έχει να κάνει με την φύση και την γυμναστική. Γι΄αυτό και ένας περίπατος στα πάρκα και στα βουνά του Μάτσου Πίτσου θα είναι μοναδική εμπειρία γι΄αυτούς.

«Οι άνθρωποι που έχτισαν την πόλη στο Μάτσου Πίτσου, έδωσαν τόση μεγάλη προσοχή στην αρχιτεκτονική και την διάταξη των σπιτιών τους που θα ενθουσιάσει έναν Παρθένο.

Αλλωστε οι Παρθένοι είναι οι «φύλακες» της Γης που σημαίνει πως θα αγαπήσουν την φύση και την γεωργία της Ιερής Κοιλάδας του Περού.

Οι κήποι, τα βουνά, τα αγροκτήματα και τα βοσκοτόπια που υπάρχουν σε αυτόν τον εκπληκτικό τόπο, θα κάνουν τον Παρθένο «ένα» με την φύση.

Ζυγός- Παρίσι

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 | iefimerida.gr 6

Είτε είναι ανύπαντροι είτε όχι, όλοι οι Ζυγοί πρέπει να ταξιδέψουν στο ρομαντικό Παρίσι.

Κι αυτό γιατί ο Ζυγός διέπεται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, με αποτέλεσμα να του αρέσει να περνά τις βραδιές του ακούγοντας για τέχνη, μουσική και απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο, με το κατάλληλο άτομο φυσικά.

Οσοι είστε ζυγοί μην ξεχάσετε να περπατήσετε κάτω από τις όχθες του Σηκουάνα, να περάσετε μία βόλτα από τον μαγευτικό καθεδρικό της Παναγίας των Παρισίων καθώς και την νησίδα του Σεν Λουί

«Οι Ζυγοί προσελκύονται απ΄ότι είναι έξυπνο και όμορφο, δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα το Παρίσι», αναφέρουν οι αστρολόγοι.

Σκορπιός- Λος Άντζελες

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 | iefimerida.gr 7

Η πόλη των Αγγέλων έχει ότι θα ήθελε ένας Σκορπιός.

Από παραλία μέχρι χιονισμένα βουνά, σίγουρα ένα road trip στις πανέμορφες κοιλάδες και τα βουνά της Νότιας Καλιφόρνια θα ενθουσίαζαν έναν Σκορπιό.

Άλλωστε το νερό είναι και το στοιχείο της φύσης που κυβερνά τον Σκορπιό και γι΄αυτό δεν είναι περίεργο το ότι είναι πιο ελεύθερα πλάσματα και αγαπούν την τέχνη και τον χώρο του θεάματος.

Ετσι το Λος Αντζελες, η πόλη του Χόλιγουντ είναι και ο ιδανικός προορισμός για έναν Σκορπιό.

Τοξότης -Άνγκορ Βατ, Καμπότζη

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 | iefimerida.gr 8

Το κίνητρο που έχουν πάντα οι Τοξότες είναι να κάνουν ταξίδια που να τους διευρύνουν κι άλλο τον πνευματικό τους ορίζοντα.

Οι αστρολόγοι αναφέρουν πως και γι΄αυτό τον λόγο οι Τοξότες αγαπούν την φιλοσοφία, τους αρχαίους πολιτισμούς και προτιμούν να επισκέπτονται θρησκευτικά και πολιτισμικά μνημεία ανά τον κόσμο.

Η Άνγκορ Βατ είναι ναός που βρίσκεται στην περιοχή Άνγκορ της Καμπότζης και χτίστηκε για τον βασιλιά των Χμερ Σουριαβαρμάν Β΄ κατά τον 12ο αιώνα ως ο κύριος ναός και πρωτεύουσα του κράτους του. Ήταν ιερός τόπος πολλών θρησκειών, όπως του Ινδουισμού, καθώς ήταν αφιερωμένος στον Βισνού, όσο και του Βουδισμού.

Εχει τόσα πολλά να δεις και να εξερευνήσεις σε αυτό τον χώρο, που σίγουρα ένας Τοξότης θα γοητευτεί από την ιστορία των αρχαίων που υπάρχει εκεί.

Αιγόκερως- Το νησί του Πάσχα, Χιλή

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 | iefimerida.gr 9

Οι Αιγόκεροι είναι το ζώδιο της σκληρής δουλειάς, με αποτέλεσμα να αποζητούν πάντα ένα ταξίδι για να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την ρουτίνα.

Ετσι ένα μέρος που θα έχει ελάχιστο κόσμο είναι και ο ιδανικός προορισμός για τον Αιγόκερω.

Το νησί του Πάσχα είναι το πιο ακατοίκητο νησί σε όλο τον κόσμο και γιαυτό είναι το τέλειο μέρος για να ξεφύγει ένας Αιγόκερως.

Κι επειδή πάντα οι Αιγόκεροι θέλουν να μαθαίνουν την ιστορία του τόπου που επισκέπτονται, στο νησί του Πάσχα θα μάθουν ενδιαφέρουσες ιστορίες, χωρίς να είναι μέσα στην βαβούρα.

Οι Αιγόκεροι έχουν απίστευτη υπομονή, οπότε η απόσταση δεν είναι πρόβλημα γι΄αυτούς. Θα δουν μέχρι και την τελευταία ίντσα αυτού του μοναχικού νησιού.

Υδροχόος, Ιαπωνία

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 | iefimerida.gr 10

Οι Υδροχόοι αγαπούν την τεχνολογία και θέλουν πάντα να μαθαίνουν πως επρόκειτο να είναι ο κόσμος στο μέλλον.

«Πηγαίνετε βόλτα με το πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, το Shinkansen, στην Ιαπωνία το οποίο αγγίζει μέχρι και 198 μίλια την ώρα», αναφέρουν οι αστρολόγοι για τους Υδροχόους προσθέτοντας:

«Αν αγαπάτε την μόδα περάστε μία βόλτα από την συνοικία Harajuku στο Τόκιο ή κατευθυνθείτε στο Κιότο για να θαυμάσετε μερικούς ωραίους ναούς»

Πού πρέπει να ταξιδέψει κάθε ζώδιο το 2019 | iefimerida.gr 11

Ιχθύες, Ισλανδία

Το χειμερινό τοπίο της Ισλανδίας, οι λιμνοθάλασσες και οι απότομοι γκρεμοί, θα ενθουσιάσουν έναν Ιχθύ, ο οποίος τρελαίνεται για εξερευνήσεις στην άγρια φύση, σαν τον Κριό δηλαδή.

Σύμφωνα με τις δύο αστρολόγους, οι Ιχθύες αγαπούν τα μέρη όπου μπορούν να νιώσουν βολικά, λες και βρίσκονται σπίτι τους.

Έχουν καλλιτεχνικές φλέβες, αλλά είναι συνάμα περίεργοι, ανοιχτόμυαλοι και αρκετά απαισιόδοξοι αν και δεν το δείχνουν.

Τους αρέσει το κρύο, όπως και η καθαριότητα, ενώ ψάχνουν ένα μέρος για να κάνουν «αποτοξίνωση» από την ρουτίνα, βλέποντας συγκλονιστικά τοπία.

Τα τοπία της Ισλανδίας, λοιπόν, σίγουρα θα τους κερδίσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ