Θεσσαλονίκη: Θερμαινόμενοι χώροι για αστέγους λόγω του ψύχους - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Θερμαινόμενοι χώροι για αστέγους λόγω του ψύχους

άστεγος/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστοί θερμαινόμενοι χώροι θα είναι προσβάσιμοι και διαθέσιμοι από σήμερα έως και την Κυριακή στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ώστε να παρασχεθεί προσωρινή φιλοξενία για όλο το χρονικό διάστημα που οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές.

Συγκεκριμένα, από τις 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, θα είναι προσβάσιμοι οι χώροι του 4ου παραρτήματος του ΚΑΠΗ στη Γρ. Λαμπράκη 42, και του 6ου παραρτήματος του Κ.Α.Π.Η στην οδό Στεφάνου Νούκα 10, στην περιοχή Χαριλάου.

Τα παραρτήματα θα λειτουργήσουν παράλληλα με τις ήδη υφιστάμενες δομές, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, οι οποίες είναι το υπνωτήριο Αστέγων στην Ανδρέου Γεωργίου 13 (από τις 5 το απόγευμα ως τις 11 το πρωί της επόμενης μέρας) και το ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων στην οδό Μοναστηρίου 62 (από τις 9 το πρωί ως τις 8 το βράδυ).

Θερμαινόμενοι χώροι και στον Δήμο Σοφάδων

Με στόχο την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού, οι οποίες πλήττονται από τις χαμηλές θερμοκρασίες, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σοφάδων ενημερώνει ότι σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή θα λειτουργήσουν θερμαινόμενοι χώροι. Πρόκειται για την αίθουσα ΚΑΠΗ Σοφάδων, ΚΕΠ Κέδρου, ΚΕΠ Λεονταρίου, ΚΕΠ Ματαράγκας και ΚΕΠ Ρεντίνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ