×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Καραμελωμένα καρότα

Καραμελωμένα καρότα
08|01|2019 | 10:02

Μοναδικό πιάτο για να συνοδεύσει πουλερικά και κρέατα.

Υλικά

  • 1 κιλό καρότα
  • 1/4 φλυτζανιού αλατισμένο βούτυρο (μισό μπαστουνάκι)
  • 1/4 φλυτζανιού ξανθή ζάχαρη
  • 2 φύλλα δάφνης, φρέσκο μαϊντανό, φύλλα φασκόμηλου

Καραμελωμένα καρότα  | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Καθαρίστε και κόψτε τα καρότα, λίγο πλαγιαστά, χοντρά κομμάτια
  • Βάλτε το βούτυρο σε τηγάνι και αφήστε το λίγο να πάρει χρώμα
  • Ρίξτε αλάτι, ζάχαρη, φύλλα δάφνης και ανακατέψτε -Προσθέστε τα καρότα, ανακατέψτε για 3-5 λεπτά ώσπου να μαλακώσουν
  • Γαρνίρετε με μαϊντανό ή ψιλοκομμένο φασκόμηλο

Καραμελωμένα καρότα  | iefimerida.gr 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ