Καραμελωμένα καρότα

Καραμελωμένα καρότα

Μοναδικό πιάτο για να συνοδεύσει πουλερικά και κρέατα.

Υλικά

  • 1 κιλό καρότα
  • 1/4 φλυτζανιού αλατισμένο βούτυρο (μισό μπαστουνάκι)
  • 1/4 φλυτζανιού ξανθή ζάχαρη
  • 2 φύλλα δάφνης, φρέσκο μαϊντανό, φύλλα φασκόμηλου

Εκτέλεση

  • Καθαρίστε και κόψτε τα καρότα, λίγο πλαγιαστά, χοντρά κομμάτια
  • Βάλτε το βούτυρο σε τηγάνι και αφήστε το λίγο να πάρει χρώμα
  • Ρίξτε αλάτι, ζάχαρη, φύλλα δάφνης και ανακατέψτε -Προσθέστε τα καρότα, ανακατέψτε για 3-5 λεπτά ώσπου να μαλακώσουν
  • Γαρνίρετε με μαϊντανό ή ψιλοκομμένο φασκόμηλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.