Πιστοποίηση της Τράπεζας Πειραιώς κατά ΙSO 9001:2015 για τις υπηρεσίες έγκρισης στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, πιστωτικών καρτών και merchant credit - iefimerida.gr

Πιστοποίηση της Τράπεζας Πειραιώς κατά ΙSO 9001:2015 για τις υπηρεσίες έγκρισης στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, πιστωτικών καρτών και merchant credit

Τράπεζα Πειραιώς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε με επιτυχία τον απαιτούμενο έλεγχο για την επαναπιστοποίησή της με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015, στο πλαίσιο της ετήσιας επιθεώρησης από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει η Τράπεζα Πειραιώς στον τομέα των υπηρεσιών έγκρισης Πιστωτικών Καρτών, Στεγαστικών και Καταναλωτικών δανείων. Επιπλέον, πιστοποιήθηκαν για πρώτη φορά οι υπηρεσίες Merchant Credit που αφορούν στην αξιολόγηση αιτήσεων χορήγησης POS - Epos, καθώς και στην αξιολόγηση εξωτερικών συνεργασιών (έμποροι Key2Business, σύμβουλοι ΕΣΠΑ - Agro, συνεργασίες για ένταξη στο Green Banking Portal).

Με την πιστοποίηση αυτή, η Τράπεζα Πειραιώς αποδεικνύει έμπρακτα τη συνεχή δέσμευση της για παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών, εστιάζοντας :

  • Στην άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες και προσδοκίες των πελατών της, με έμφαση στη λειτουργικότητα και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, καθώς και στο υψηλό επίπεδο γνώσεων του προσωπικού.
  • Στην πλήρη διαφάνεια και αξιοκρατία στην εγκριτική διαδικασία, αναπτύσσοντας αίσθηση ασφάλειας, σιγουριάς και ικανοποίησης, καθώς και σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών και της Τράπεζας, στο πλαίσιο πάντα του υπεύθυνου δανεισμού.
  • Στην υψηλότερη δυνατή αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα στη διαχείριση των υπηρεσιών της μέσω του σχεδιασμού, εφαρμογής, παρακολούθησης και διαρκούς βελτίωσης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι με την παρούσα πιστοποίηση η Τράπεζα Πειραιώς πρωτοπορεί στον συγκεκριμένο τομέα της ελληνικής αγοράς, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εμπειρία των πελατών της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τράπεζα Πειραιώς πιστοποίηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ