Ο Λιάκος διαψεύδει ότι ενημέρωσε τον Γιάννη Στουρνάρα για σκευωρία Νovartis -«Ευφάνταστα σενάρια» - iefimerida.gr

Ο Λιάκος διαψεύδει ότι ενημέρωσε τον Γιάννη Στουρνάρα για σκευωρία Νovartis -«Ευφάνταστα σενάρια»

Ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργω Δημήτρης Λιάκος- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που δημοσίευσε πρώτη η εφημερίδα Φιλεύθερος, για ενημέρωση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος από τον υφυπουργό παρά των Πρθυπουργώ Δημήτρη Λιάκο, ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης σχεδιάζει την ενοχοποίησή του, ο κ. Λιάκος έκανε δήλωση διάψευσης.

«Το σημερινό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας εμπεριέχει ευφάνταστα σενάρια και ως εκ τούτου δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού», τονίζει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πιο συγκεκριμένα με τη δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λιάκος διαψεύδει κατηγορηματικά ως «ευφάνταστα σενάρια» το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του ότι «πριν από δύο μήνες ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος είχε ενημερώσει τον Γιάννη Στουρνάρα ότι ο Παπαγγελόπουλος σχεδιάζει την ενοχοποίησή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ