Η Suzuki θα παρουσιάσει ένα πικάπ Jimny στην έκθεση του Τόκιο - iefimerida.gr

Η Suzuki θα παρουσιάσει ένα πικάπ Jimny στην έκθεση του Τόκιο

Το Suzuki Jimny πικάπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 11 Ιανουαρίου ανοίγει τις πύλες της η έκθεση του Τόκιο και η Suzuki θα παρουσιάσει δύο πρωτότυπα του νέου και πιο μικρού SUV της, του καινούργιου Jimny, που σημειώνει ήδη μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Το πρώτο από τα δύο ονομάζεται Jimny Survive και όπως λέει και η επωνυμία του είναι έτοιμο για αποστολή σε δύσκολα εδάφη. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία διαθέτει για το σκοπό αυτό και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Από αλουμινένιες προστατευτικές ποδιές μέχρι εξωτερικό ρολ-μπαρ.

To Jimny Sierra έχει και αλλαγές στο αμάξωμα, μιας και πρόκειται για πικάπ. Συνεχίζει δηλαδή την παράδοση του προκατόχου του Jimny, του SJ, που πράγματι στο παρελθόν, ποιο συγκεκριμένα τη δεκαετία του ’80, ήταν διαθέσιμο και ως αγροτικό. Ακόμα μια αισθητικής φύσης αλλαγή εντοπίζεται και στη μάσκα του, η οποία έχει ένα μόνο άνοιγμα, ενώ χαρακτηριστική είναι και η «ξύλινη» διακόσμηση, όπως Αμερική, στο προφίλ του.

Και τα δύο πρωτότυπα Jimny θα παρουσιαστούν στο Τόκιο με κινητήρα turbo 660 κυβικών, μιας και στην Ιαπωνία λογίζονται ως K-Cars. Ως τα μικρότερα δυνατά μοντέλα δηλαδή από πλευράς μήκους.

Η Suzuki θα παρουσιάσει ένα πικάπ Jimny στην έκθεση του Τόκιο  | iefimerida.gr 0
Η Suzuki θα παρουσιάσει ένα πικάπ Jimny στην έκθεση του Τόκιο  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SUZUKI JIMNY πικάπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ