Premier League: Μάντσεστερ Σίτι vs Λίβερπουλ, στο ντέρμπι της χρονιάς - iefimerida.gr

Premier League: Μάντσεστερ Σίτι vs Λίβερπουλ, στο ντέρμπι της χρονιάς

Μεγάλη μάχη στο Μάντσεστερ / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 21η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται απόψε με ένα σπουδαίο όσο και κρίσιμο ματς.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λίβερπουλ (22:00, Cosmote Sport 1) στο ντέρμπι των δύο μεγαλύτερων διεκδικητών του τίτλου. Οι «πολίτες» είναι… υποχρεωμένοι να κερδίσουν, καθώς υπολείπονται επτά βαθμούς από τους «κόκκινους» και τα περιθώρια στενεύουν.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Φάμπιαν Ντελφ και τον τραυματία Μπεντζαμίν Μεντί, ενώ διαθέσιμοι είναι ξανά οι Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ιλκάι Γκουντογκάν που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Στον αντίποδα, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα, καθώς οι Μίλνερ, Χέντερσον, Κεϊτά και Μορένα είναι ξανά ετοιμοπόλεμοι.

]Η Σίτι μετρά μόλις μία νίκη στις έντεκα τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων (επτά έχει η Λίβερπουλ), αλλά ήταν το εμφατικό 5-0 στο αντίστοιχο περσινό ματς πρωταθλήματος. Οι Reds δεν έχουν κερδίσει στις εννιά τελευταίες επισκέψεις τους στο Έτιχαντ παρά μόνο μία φορά, το 4-1 το Νοέμβριο του 2015.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Premier League Λίβερπουλ Μαντσεστερ Σίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ