ΚΙΝΑΛ: Βλάπτει σοβαρά την Παιδεία η πολιτική «της αρπαχτής» και της κάλπικης εξαγγελίας - iefimerida.gr

ΚΙΝΑΛ: Βλάπτει σοβαρά την Παιδεία η πολιτική «της αρπαχτής» και της κάλπικης εξαγγελίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτηση του προέδρου του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας, καθηγητή Κώστα Γραμμένου, σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής.

Τη θεωρεί ως «ένα ακόμη επεισόδιο στην τακτική της απαξίωσης αυτού του Ιδρύματος, που ακολούθησαν συστηματικά ο κ. Τσίπρας και ο κ. Γαβρόγλου».

Σύμφωνα με το ΚΙΝΑΛ, «το δήθεν μεγαλόπνοο σχέδιό τους να "ιδρύσουν" πάλι το Διεθνές Πανεπιστήμιο το οποίο λειτουργεί ήδη εδώ και 15 χρόνια μέσω της συγχώνευσής του με τα ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, χωρίς κανένα σχέδιο και καμία αξιολόγηση δομών και προσωπικού, δείχνει άλλη μία φορά την προχειρότητα και την πολιτική εκμετάλλευση που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση στον χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης».

Το Κίνημα Αλλαγής κάνει λόγο για «πολιτική "της αρπαχτής" και της κάλπικης εξαγγελίας», που «βλάπτει σοβαρά την Παιδεία, πάει τη χώρα πολύ πίσω».

«Πρέπει να σταματήσει πριν διαλύσει όλες τις προσπάθειες βελτίωσης και εξωστρέφειας που έχουν γίνει στο παρελθόν. Το οφείλουμε στην ελληνική οικογένεια που συνεχίζει να επενδύει στην εκπαίδευση των παιδιών της και στη νέα γενιά που αγωνίζεται να έχει ένα καλύτερο μέλλον» καταλήγει το ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ