To Audi E-Tron θα έχει περισσότερες από μια εκδόσεις - iefimerida.gr

To Audi E-Tron θα έχει περισσότερες από μια εκδόσεις

To Audi E-Tron θα έχει περισσότερες από μια εκδόσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ε-Tron, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi που παρουσιάστηκε πρόσφατα, έχει αυτονομία περίπου 400 χιλιόμετρα και απόδοση 408 ίππων και θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες σε μια τιμή που θα κυμαίνεται περίπου στις 82.000 ευρώ.

Στην πορεία πάντως η γερμανική εταιρεία δεν πρόκειται να περιοριστεί στη μια και μόνο έκδοση. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, οι οποίες μένει να επισημοποιηθούν, μέσα στο 2019 θα προστεθεί στη γκάμα και μια βασική εκδοχή με λιγότερους ίππους και κατά πάσα πιθανότητα με μικρότερες μπαταρίες, άρα και μικρότερη αυτονομία, προκειμένου να συμπιεστεί και το κόστος.

Ταυτόχρονα ένα περίπου χρόνο μετά την εμπορική του πρεμιέρα το E-Tron θα αποκτήσει και μια έκδοση υψηλών επιδόσεων ή high performance. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και τρίτο ηλεκτροκινητήρα που θα κινεί και αυτός τους πίσω τροχούς, ενώ η συνδυαστική ισχύς αναμένεται να είναι γύρω στους 600 συν ίππους.

Το κορυφαίο ηλεκτρικό SUV της Audi θα έχει μάλλον και τελική ταχύτητα που θα ξεπερνά τα 200 χλμ./ ώρα, στα οποία περιορίζεται η έκδοση των 400 ίππων. Και αυτό προκειμένου να μην εξαντλείται η μπαταρία και να περιορίζεται σημαντικά η αυτονομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ε-Tron Audi
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ