Βοσκός εγκλωβίστηκε στα χιόνια στην Φθιώτιδα- Στήθηκε επιχείρηση για την διάσωσή του - iefimerida.gr

Βοσκός εγκλωβίστηκε στα χιόνια στην Φθιώτιδα- Στήθηκε επιχείρηση για την διάσωσή του

Ανδρας στα χιόνια/ Φωτογραφία: ΙNTIME NEWS- Villa Costa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση ενός βοσκού, σε ορεινή περιοχή στη δυτική Φθιώτιδα έστησε η πυροσβεστική και η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο βοσκός ηλικίας 43 ετών ξεκίνησε από την Σπερχειάδα για να φροντίσει τα ζώα του στο ποιμνιοστάσιο του, μετά το χωριό Μάρμαρα.

Ωστόσο, το χιόνι στην περιοχή έφτασε το ένα μέτρο και ο 43χρονος άφησε το αυτοκίνητο και άρχισε να περπατά προς το ποιμνιοστάσιο.

Οι δυνάμεις του όμως τον εγκατέλειψαν και έτσι ο 43χρονος ενημέρωσε την αστυνομία με αποτέλεσμα να σημάνει αμέσως συναγερμός.

Πυροσβέστες της Π.Υ. Μακρακώμης κινήθηκαν προς το ποιμνιοστάσιο που βρίσκεται στη θέση Κάμπος Ανατολής και τον εντόπισαν.

Περίμεναν να ταΐσει τα ζώα του και στη συνέχεια τον παρέλαβαν για να τον μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε απασχολήσει και πέρυσι τις αρχές, όταν με έντονη χιονόπτωση είχε πάει στο ίδιο ποιμνιοστάσιο και δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες.

Η σύζυγός του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία.

Πηγή: tvstar.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φθιώτιδα βοσκός διάσωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ