Μητσοτάκης για Κουφοντίνα: «Μέγιστη προσβολή η βόλτα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματά του» - iefimerida.gr

Μητσοτάκης για Κουφοντίνα: «Μέγιστη προσβολή η βόλτα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματά του»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μέγιστη προσβολή στη μνήμη των θυμάτων κάνει λόγο με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη βόλτα του αρχιεκτελεστή της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε τι έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ:

«Η βόλτα του δολοφόνου Κουφοντίνα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματα του συνιστά μέγιστη προσβολή στη μνήμη τους. Η δημόσια συναναστροφή του με ομάδες που απειλούν όσους διαφωνούν μαζι τους αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι παραμένει καθοδηγητής τους. #ωςεδω»

Η βόλτα του δολοφόνου Κουφοντίνα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματα του συνιστά μέγιστη προσβολή στη μνήμη τους. Η δημόσια συναναστροφή του με ομάδες που απειλούν όσους διαφωνούν μαζι τους αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι παραμένει καθοδηγητής τους. #ωςεδω

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ