AEK: Την Τρίτη στο Διαιτητικό η προσφυγή κατά Χριστοδουλόπουλου - iefimerida.gr

AEK: Την Τρίτη στο Διαιτητικό η προσφυγή κατά Χριστοδουλόπουλου

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επόμενη Τρίτη 8 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με τριμελή σύνθεση αυτή τη φορά, για να εκδικάσει την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και την αντίστοιχη του Ολυμπιακού κατά της Ένωσης, παρουσία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή που έχει κληθεί.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ διεκδικεί αποζημίωση λόγω υπογραφής δύο συμβολαίων από την πλευρά του Λάζαρου, την τιμωρία του ποδοσφαιριστή με αποκλεισμό 6 μηνών και την τιμωρία του Ολυμπιακού με απαγόρευση μεταγραφών. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν από την πλευρά τους την τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών. Μια ημέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα (7/1), θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Super League να ορίσει την 15η αγωνιστική το διήμερο 12-13/1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ