ΑΕΚ: Δωρεά 500.000 ευρώ από τον δικηγόρο Γιάννη Σαραντίτη για το νέο γήπεδο - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Δωρεά 500.000 ευρώ από τον δικηγόρο Γιάννη Σαραντίτη για το νέο γήπεδο

Δεξιά ο δικηγόρος Γιάννης Σαραντίτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη μεγάλη δωρεά για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι γεγονός και έρχεται μέσο ενός γνωστού προσώπου από τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Γιάννης Σαραντίτης, προέβη στη μεγάλη δωρεά 500.000 ευρώ στη Δικέφαλος ΑΕ υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, γράφοντας έτσι με χρυσά γράμματα το όνομά του στη σχετική χρυσή λίστα που θα δημιουργηθεί με όλους όσους συνδράμουν στο μεγάλο έργο της ανέγερσης. Μια δωρεά, που αποδεικνύει ότι η υπόθεση του γηπέδου αφορά, εκτός από τον απλό κόσμο που έχει ήδη συνεισφέρει μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και έχει γίνει μέτοχος στη Δικέφαλος, ΟΛΟΥΣ τους ισχυρούς οικονομικά φίλους της ομάδας, που θα δημιουργήσουν αυτή την χρυσή ομάδα των δωρητών με τα ονόματά τους να φιλοξενούνται στην τιμητική πλάκα που θα αναρτηθεί σε ειδική θέση στην Αγιά Σοφιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Γιάννης Σαραντίτης δωρεά γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ