Aλγερία: Διακόπηκε ποδοσφαιρικό ματς, 14 τραυματίες από σοβαρά επεισόδια - iefimerida.gr

Aλγερία: Διακόπηκε ποδοσφαιρικό ματς, 14 τραυματίες από σοβαρά επεισόδια

Aλγερία: Διακόπηκε ποδοσφαιρικό ματς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναμέτρηση της Βίλατζ Μούσα (ομάδα της τρίτης κατηγορίας) με την Εμ Σι Αλγέρ για τη φάση των 32 του κυπέλλου Αλγερίας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Σοβαρά επεισόδια αμαύρωσαν τον αγώνα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 14 τραυματίες, ανάμεσά τους και έξι αστυνομικοί. Πέτρες και σιδερένια αντικείμενα οδήγησαν σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση στο στάδιο που γινόταν η αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να στηθεί ένα πρόχειρο ιατρικό κέντρο για την περίθαλψη των τραυματιών. Ανάμεσά τους και ένας μέσος της Εμ Σι Αλγέρ, ο Σοφιάν Μπέντεμπκα, ο οποίος δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι. Ο αγώνας διακόπηκε σε εκείνο το σημείο για 30 λεπτά, συνεχίστηκε για ακόμη έξι, πριν ο διαιτητής διατάξει την οριστική διακοπή του.

??? Algerian Cup: The match between CR Village Moussa (D3) and MC Alger was stopped after 30 minutes after fans lit up flares and started throwing stuff onto the pitch with the home team losing 3-0, Sofiane Bendebka was struck and the ref awarded the game to MCA pic.twitter.com/71OBuV4pBt

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλγερία Ποδόσφαιρο διακοπή ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ