Αποκλεισμένη στον Παρνασσό η Αγγελική Νικολούλη -Η επική ατάκα για το ρεύμα που κόπηκε [εικόνα] - iefimerida.gr

Αποκλεισμένη στον Παρνασσό η Αγγελική Νικολούλη -Η επική ατάκα για το ρεύμα που κόπηκε [εικόνα]

Αγγελική Νικολούλη/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιπέτεια στα χιόνια ανήμερα Πρωτοχρονιάς είχε η Αγγελική Νικολούλη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος πήγε για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στον Παρνασσό, αλλά λόγω της πυκνής χιονόπτωσης εκεί, έμεινε αποκλεισμένη στο βουνό.

Μάλιστα όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram, η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε αποκλεισμένη στο βουνό χωρίς θέρμανση και ρεύμα.

Η Αγγελική Νικολούλη περιέγραψε στους φαν της την μικρή περιπέτεια που βίωσε σήμερα, Πρωτοχρονιά ως εξής:

«Χρόνια πολλά με χιονοθύελλα αποκλεισμένη στον Παρνασσό! Και το χειρότερο, χωρίς θέρμανση και χωρίς ρεύμα! Είναι δυνατόν να βλέπεις Φως στο Τούνελ και να μην έχεις εσύ φως; Αχ και οι βλάβες της ΔΕΗ με το τηλέφωνο κατεβασμένο από χθες τη νύχτα και ο κόσμος εδώ έχει παγώσει. Τι να κάνουμε; Ας το πάρουμε με χιούμορ αυτό. Ας το πάρουμε με χιούμορ για να μας πάει και καλά η χρονιά. Παγώσαμε! Χρόνια πολλά! Και μην ξεχνάτε ότι το βουνό έχει τις ομορφιές του, αλλά έχει και τις παγίδες του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) στις 1 Ιαν, 2019 στις 2:14 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ