Αυτά είναι τα μεγαλύτερα εταιρικά σκάνδαλα του 2018 -Σε όλο τον πλανήτη - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα εταιρικά σκάνδαλα του 2018 -Σε όλο τον πλανήτη

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα εταιρικά σκάνδαλα του 2018
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος, διαρροές προσωπικών δεδομένων, περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και... περίεργα tweets είναι μερικά μόνο από τα σκάνδαλα που έπληξαν μεγάλες και διάσημες πολυεθνικές στη διάρκεια του 2018.

Κάποιες από τις μεγάλες εταιρείες του πλανήτη θα ήθελαν αυτή η χρονιά να φύγει μια ώρα αρχύτερα και, ακόμη περισσότερο, ο κόσμος να ξεχάσει τα περιστατικά που τις έκαναν φέτος διάσημες για όλους τους λάθος λόγους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, οι λογαριασμοί δεν κλείνουν με το τέλος του 2018 και τα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη και τις ρυθμιστικές αρχές αναμένεται να συνεχιστούν και στον νέο χρόνο.

Δείτε αναλυτικά στο economistas.gr ποια είναι τα μεγαλύτερα σκάνδαλα σημαντικών επιχειρήσεων που εκδηλώθηκαν στη διάρκεια του 2018

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκάνδαλα εταιρία 2018 Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ