Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πολιτικό έγκλημα Συμπιλίδη δεν έχει παραγραφεί - iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πολιτικό έγκλημα Συμπιλίδη δεν έχει παραγραφεί

Μητσοτάκης: Το πολιτικό έγκλημα Συμπιλίδη δεν έχει παραγραφεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του Γιώργου Συμπιλίδη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την απόφασή του να παραιτηθεί από τα ψηφοδέλτια του του κόμματος στον νομό Κιλκίς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», τόνισε πως δεν μπορεί ο ίδιος να κρίνει αντικειμενικά την υπόθεση αυτή, όμως όπως τόνισε ο ίδιος, «αν έκανε οποιοσδήποτε μια βόλτα στις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ θα καταλάβαινε ότι στη συνείδηση του απλού Νεοδημοκράτη το πολιτικό έγκλημα το οποίο διέπραξε ο κ. Συμπιλίδης προφανώς δεν έχει παραγραφεί».

Η δήλωση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έρχεται να προστεθεί στις πολλές αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την επιλογή του ανθρώπου που «έριξε» την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μηστοτάκη.

Ο υποψήφιος στην Β' Αθηνών, σχολιάζοντας την επόμενη ημέρα των εκλογών, υποστήριξε πως είναι ανάγκη να υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση προκειμένου αυτή να μπορεί να συζητήσει και να διαπραγματευτεί με την Τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα διαφορετικό μείγμα από το εφαρμοζόμενο της σημερινής μονομερούς λιτότητας, η οποία -όπως δήλωσε- έχει αποτύχει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ