Eτσι θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι το 2019 -Υπάρχουν κανόνες για την ευτυχία - iefimerida.gr

Eτσι θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι το 2019 -Υπάρχουν κανόνες για την ευτυχία

Eτσι θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι το 2019
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους δικούς τους έντεκα λόγους για να γίνουμε... καλύτεροι άνθρωποι τη νέα χρονιά, δημοσίευσαν οι New York Times, διδασκόμενοι από τα λάθη, τα παθήματα και τα μαθήματα του 2018.

Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρεται σε κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές, οι οποίες αν τηρηθούν, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οι κανόνες για την ευτυχία. Κάποιοι από τους κανόνες είναι αρκετά απλοί για να τους ακολουθήσει κανείς, αφού αφορούν θέματα προσωπικού στιλ, όμως κάποιοι άλλοι μπορεί να απαιτήσουν λίγη επιπλέον προσπάθεια, καθώς εκτείνονται στις διαπροσωπικές σχέσεις και ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας. Σε κάθε περίπτωση η τήρηση των κανόνων καλείται να ξεπεράσει τον πρώτο σκόπελο που αντιμετωπίζουμε με τον ερχομό της νέας χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την... τήρηση των υποσχέσεων που δώσαμε στον εαυτό μας την Πρωτοχρονιά.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr ποιος είναι ο εντεκάλογος της ευτυχίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευτυχία 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ