Ντόρα για απόσυρση Συμπιλίδη: «Οι μάσκες έπεσαν...» - iefimerida.gr

Ντόρα για απόσυρση Συμπιλίδη: «Οι μάσκες έπεσαν...»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αποσύροντας την υποψηφιότητα του Γιώργου Συμπιλίδη ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, επιβεβαιώνει την ασυνέπειά του» ήταν το σχόλιο που έγινε από την πλευρά του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Οι μάσκες έπεσαν», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Θανάσης Ζορμπάς και συνέχισε: «Μπροστά στην πανελλήνια κατακραυγή, ο κ. Σαμαράς αναγκάστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητα Συμπιλίδη, δείχνοντας σε όλους μας, για άλλη μια φορά, πόσο συνεπής είναι στις αποφάσεις του».

Η επιστροφή του Γιώργου Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς ήταν το πρόσωπο που ακολούθησε το 1993 τον Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Ανοιξη, δίνοντας τη χαριστική βολή στην τότε κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μετά την αποχώρησή του η κυβέρνηση έπεσε, η χώρα πήγε σε εκλογές και εν συνεχεία επανεκλέχθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Η αντίδραση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην απόσυρση της υποψηφιότητας ήταν το ίδιο έντονη με την ανακοίνωση που είχε εκδόσει με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ