Το απίστευτο και τρελό μανικιούρ για την Πρωτοχρονιά: Μπουκάλια με αλκοόλ στο ένα χέρι και ποτήρια στο άλλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το απίστευτο και τρελό μανικιούρ για την Πρωτοχρονιά: Μπουκάλια με αλκοόλ στο ένα χέρι και ποτήρια στο άλλο [βίντεο]

Το πρωτότυπο και τρελό μανικιούρ. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς ότι θα δει σε μανικιούρ! Μια Ρωσίδα, φαίνεται πως το τερμάτισε με την τελευταία της δημιουργία, ένα περίεργο και τρελό μανικιούρ.

Η μανικιουρίστα από την Μόσχα, Nail Sunny, που έχει γίνει διάσημη για τις ιδιόμορφες δημιουργίες της, αποκάλυψε ένα εντυπωσιακό και τρομακτικό σχέδιο. Νύχια σε σχήμα γνωστών φιαλών ποτών στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nail Sunny (@nail_sunny) στις 29 Δεκ, 2018 στις 10:17 πμ PST


Στην σελίδα της, που έχει πάνω από 2 εκατομμύρια ακόλουθους, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει την συναρπαστική διαδικασία για την πραγματοποίηση αυτού του σχεδίου και είναι τόσο πρωτότυπο που στο τέλος βλέπει κανείς την γυναίκα να γυρίζει το ένα της χέρι στο οποίο το μανικιούρ έχει σχέδια από μπουκάλια και να γεμίζει με το περιεχόμενό τους, τα ποτήρια στο μανικιούρ του άλλου χεριού.

Το μανικιούρ έχει μπουκάλια στο ένα χέρι και ποτήρια στο άλλο
Το ιδαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα: Γεμίζει τα ποτήρια με αλκοόλ!



Φυσικά, πολλοί ήταν οι χρήστες που το βρήκαν συναρπαστικό, ενώ κάποιοι αμφισβήτησαν την υγιεινή του.

Οι μανικιουρίστες ξεκινούν δημιουργώντας ένα ροζ μανικιούρ σε τετραγωνισμένα νύχια, προτού αρχίσει να δημιουργεί τα μπουκάλια και τα ποτήρια από τζελ.

Δημιουργώντας μπουκάλια σαμπάνιας, βότκα, κονιάκ και μια κανάτα, η δημιουργός ζωγραφίζει και τα logos πάνω στα μικροσκοπικά αντικείμενα για ένα πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Αφού ετοιμαστούν, στη συνέχεια συμπληρώνει τα μπουκάλια με αλκοόλ μέσω συριγγών.


Στο τέλος, το μοντέλο φαίνεται να ρίχνει αλκοόλ από τα μπουκάλια στα άδεια ποτήρια.

Το περίεργο αυτό μανικιούρ έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 114.000 likes μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μανικιούρ νύχια μπουκάλια ποτήρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ