Το μέλλον του σεξοτουρισμού είναι οι... πόρνες - ρομπότ! [βίντεο]

Τη λύση στις πόλεις που έχουν στηρίξει την τουριστική τους βιομηχανία στο σεξ, όπως το Αμστερνταμ, και οι οποίες ανησυχούν για τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε μια ενδεχόμενη απαγόρευση λειτουργίες των σπιτιών με τα κόκκινα φώτα, δίνουν οι πόρνες ρομπότ!

Αυστραλιανοί επιστήμονες με... ανησυχίες, δημοσίευσαν μια μελέτη στην οποία αναφέρεται ότι ο σεξοτουρισμός το 2050 θα στηρίζεται αποκλειστικά σε πόρνες – ρομπότ.

Μάλιστα, στη μελέτη τους αναφέρουν ότι με 10.000 ευρώ κάθε τουρίστας θα μπορεί να αγοράζει ένα all-inclusive πακέτο διακοπών, στο οποίο θα περιλαμβάνονται μασάζ, ερωτικοί χοροί και φυσικά σεξ!

Οι πόρνες – ρομπότ παρουσιάζουν και πολλά πλεονεκτήματα, σε σύγκριση πάντα με τις φυσικές: εκμηδενίζονται οι πιθανότητες μετάδοσης σεξουαλικών ασθενειών, βγαίνουν σε... εκδόσεις για όλα τα γούστα, έχουν πάντα διάθεση για σεξ και ερωτικά παιχνίδια και είναι και ένας τρόπος για να εξαλειφθεί το φαινόμενο της σεξουαλικής δουλείας.

Σε όλα αυτά, οι επιστήμονες προσθέτουν ακόμη ένα με ιδιαίτερη σημασία: Οι παντρεμένοι πελάτες των ιερόδουλων- ρομπότ θα απαλλαχθούν από τις... ενοχές που ενδεχομένως θα αισθάνονταν αν συνευρίσκονταν ερωτικά με μια φυσική πόρνη, αφού ουσιαστικά δεν θα έχουν σεξουαλική επαφή με ένα πραγματικό πρόσωπο.

Η ιδέα, πάντως, αν και το ενδεχόμενο να εφαρμοσθεί άμεσα δεν υπάρχει, έχει ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις. Ο ιδιοκτήτης ενός σεξο - ράντσου στη Νεβάδα της Αμερικής προσκαλεί τους αυστραλούς επιστήμονες να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του για να διαπιστώσουν ότι «το πραγματικό σεξ δεν έχει αντίγραφο». «Δεν είναι μόνο το σεξ, αλλά όλη η περιπέτεια... », λέει. Και μερικές φορές είναι περισσότερα για την περιπέτεια παρά για το σεξ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ