Η Κέιτ πήρε τ' όπλο της -Περίμενε να φύγει η Μέγκαν Μαρκλ για να πάει για κυνήγι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ πήρε τ' όπλο της -Περίμενε να φύγει η Μέγκαν Μαρκλ για να πάει για κυνήγι [εικόνες]

Κέιτ Μίντλετον - Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόντρα ανάμεσα στις δύο δούκισσες καλά κρατεί. Πολλοί όμως μπορεί να αναρωτιούνται πώς πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων η Κέιτ και η Μέγκαν.

Είναι γνωστό ότι η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ μισεί το κυνήγι σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλετον που είναι δεινή σκοπεύτρια και λατρεύει αυτό το άγριο σπορ. Σύμφωνα με τις φήμες, μάλιστα, η Μέγκαν δεν επέτρεψε πέρυσι στον Χάρι να τηρήσει την παράδοση και να πάει για το καθιερωμένο κυνήγι που συνηθίζει η βασιλική οικογένεια στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, φέτος, η δούκισσα του Κέμπριτζ περίμενε μέχρι να φύγει η δούκισσα του Σάσεξ από το Σάντριγχαμ για να πάρει το δικό της όπλο και να βγει για κυνήγι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Kate participated in Boxing day with Prince William THIS is a strong woman! #catherinemiddleton #dukeofcambridge #dukeandduchessofcambridge #duchessofcambridge #princegeorge #princesskate #princesscharlotteofcambridge #princelouie #ladydiana #princessdiana #princecharles #queenelizabeth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HRH Duke&Duchess of Cambridge (@hrh_duke_and_duchess_cambridge) στις 30 Δεκ, 2018 στις 6:37 μμ PST

Και μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να μην συμμετείχε με τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα άλλα μέλη της οικογένειας για να κυνηγήσουν φασιανούς, πέρδικες και πάπιες στο εξοχικό της βασίλισσας την περασμένη Πέμπτη, αλλά το έκανε αμέσως μετά την αποχώρηση της συνυφάδας της.

Την περασμένη εβδομάδα, η Daily Mail ανέφερε πως ο πρίγκιπας Χάρι φέτος συμμετείχε στο παραδοσιακό κυνήγι, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ακούει την γυναίκα του και να μην παραβρίσκεται με τους υπόλοιπους.

Τα δύο αδέρφια με τις συζύγους τους πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στο κτήμα της βασίλισσας στο Σάντριγκαμ

Η Μέγκαν, δεν συμμετείχε στο άθλημα, αλλά παραβρέθηκε στο γεύμα που δόθηκε μετά, με πολλούς να θεωρούν την κίνησή της αυτή ως μια σιωπηρή έγκριση του αμφιλεγόμενου σπορ του συζύγου της. Οι βασιλικές πηγές πάντως, αρνούνται κατηγορηματικά πως η δούκισσα είχε καταβάλει κάθε προσπάθεια να απαγορεύσει κάτι τέτοιο στον Χάρι.

Η Κέιτ παραβρέθηκε κι αυτή στο οικογενειακό γεύμα με σύσσωμη την βασιλική οικογένεια, αλλά περίμενε μέχρι να φύγει η Μέγκαν για να πιάσει το όπλο της και να πάει κι αυτή για κυνήγι.

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές, η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει αγοράσει ένα 20 bore κυνηγετικό όπλο, το οποίο είναι πολύ ελαφρύτερο και πιο εύκολο στην χρήση από το συνηθισμένο των 12-bore.

Η πηγή πρόσθεσε: «Συχνά πηγαίνει για κυνήγι όταν είναι στο Anmer Hall (η εξοχική κατοικία των Κέμπριτζ στο Σάντριγχαμ) και έχει γίνει πολύ καλή στο σημάδι. Της αρέσει πολύ η σκοποβολή, το κυνήγι και το ψάρεμα. Το συγκεκριμένο όπλο είναι ιδανικό για κυνήγι πουλιών».

Η απουσία του Χάρι και της Μέγκαν από το κυνήγι ήταν αξιοσημείωτη, αλλά οι πηγές ανέφεραν πως δεν επρόκειτο να μείνουν παραπάνω στο εξοχικό της βασίλισσας και πιστεύεται πως το ζευγάρι έχει πάει διακοπές τώρα.

Η πηγή πρόσθεσε επίσης, πως η νέα δούκισσα προσαρμόζεται σιγά- σιγά στις βασιλικές παραδόσεις – παρόλο που είναι σαφές ότι δεν νιώθει και πολύ καλά με την αγάπη της οικογένειας για το κυνήγι.

«Η Μέγκαν έχει συνειδητοποιήσει πως οι βασιλείς το κάνουν εδώ και αιώνες και πως δεν πρόκειται να αλλάξουν τις παραδόσεις τους» ανέφερε η πηγή. «Δεν είναι βέγκαν ούτε χορτοφάγος, απλά δεν της αρέσει η περιττή σκληρότητα στα ζώα. Ο Χάρι της εξήγησε πως πρέπει να μειωθεί ο αριθμό των πτηνών στο κτήμα και πως το κυνήγι αποτελεί μέρος της προσπάθειας διατήρησης της ισορροπίας των ζώων. Το έχει αποδεχθεί αλλά δεν της αρέσει να τους παρακολουθεί να κυνηγούν. Απόλαυσε το γεύμα και τα πήγε πολύ καλά με την Κέιτ αν και δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί να ένιωσε με το γεγονός ότι συμμετείχε και η Κέιτ σε αυτό».

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται γνωστό ότι η Κέιτ έλαβε μέρος στο ετήσιο κυνήγι στο Σάντριγχαμ. Η συμμετοχή της είναι πιθανόν να προκαλέσει αντιδράσεις στους φιλόζωους.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ