Αυτό είναι το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο -Δέκα χρόνια μετά, η 17χρονη πλέον Θιλάν Μπλοντέ κατακτά ξανά τον ίδιο τίτλο [εικόνες]

Έγινε διάσημη το 2007 σε ηλικία μόλις 6 ετών, καθώς ονομάστηκε το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο».

Και 11 χρόνια αργότερα, η Θιλάν Μπλοντέ, κατέκτησε για άλλη μία φορά τον πολυπόθητο τίτλο, καθώς βρέθηκε στην κορυφή της ετήσιας λίστας βραβείων του TC Candler για το 2018.

Τα βραβεία, τα οποία ξεκίνησαν το 1990, υπερηφανεύονται για το γεγονός ότι είναι μεταξύ των πιο «διαφορετικών» βραβείων ομορφιάς, με το φετινό βίντεο αναγγελίας των νικητών να το έχουν δει πάνω από 2 εκατομμύρια άτομα μέσα σε μόλις 2 ημέρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau) στις 24 Σεπ, 2018 στις 9:58 πμ PDT

Φέτος, η Αμερικανο-Φιλιππινέζα ηθοποιός Λίζα Σομπεράνο βρέθηκε στην 4η θέση, ενώ το μοντέλο από το Ισραήλ Γιαέλ Σέλμπια κατέκτησε την 3η θέση και στην δεύτερη βρέθηκε η Ταϊβανέζα τραγουδίστρια Τσου Τζου-γιου.

Η Θιλάν κατέφυγε στο Instagram για να ευχαριστήσει τον διαγωνισμό για το βραβείο, παραδεχόμενη πως «δεν μπορούσε να το πιστέψει».

Αναρτώντας ένα κομμάτι από το βίντεο, έγραψε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ευχαριστώ TC Candler και όλους όσους με ψήφισαν. Ποτέ δεν πίστευα ότι ήμουν νούμερο ένα! Είμαι ευγνώμων σε όλους σας, πραγματικά ελπίζω να έχετε υπέροχες διακοπές και να περάσετε ωραία Χριστούγεννα με την οικογένειά σας... τα καλύτερα σε όλους σας. Πολλή αγάπη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I just can’t believe it myself ...thanks so much @tccandler and everyone who voted..I never thought i was once number one !! I’m thankful to all of you I really hope your having great holidays and spend nice Christmas with your family ..all the best to all of you guys lots of love .@tccandler

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau) στις 28 Δεκ, 2018 στις 10:17 πμ PST

Συγκεντρώνοντας πάνω από 80.000 likes, οι οπαδοί της πλημμύρισαν την ανάρτηση με λόγια αγάπης με κάποιον να γράφει: «Μπράβο Θιλάν, το άξιζες, είσαι πανέμορφη».

Ο διαγωνισμός, με τον τίτλο «Η Ετήσια Λίστα των Ανεξάρτητων Κριτικών 2018» ιδρύθηκε το 1990 από τον Βρετανό κριτικό κινηματογράφου TC Candler και ο πολυπόθητος τίτλος έχει, στο παρελθόν, απονεμηθεί στις Μισέλ Πφάιφερ, Μαριόν Κοτιγιάρντ και Τζούρνταν Νταν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau) στις 7 Νοέ, 2018 στις 1:00 μμ PST

Φέτος, οι δημιουργοί των βραβείων, οι οποίοι κάθε χρόνο έχουν εντολή να καταγράφουν μια λίστα με τα 100 αναδυόμενα αστέρια, παρουσίασαν και έναν διαγωνισμό για το «πιο όμορφο πρόσωπο» καθώς και έναν ασιατικό διαγωνισμό.
Καλύπτοντας σχεδόν 40 χώρες, η ιστοσελίδα τους αναφέρει: «Σε αντίθεση με τις περισσότερες ετήσιες λίστες ομορφιάς, η συγκεκριμένη λίστα με τα 100 πιο όμορφα πρόσωπα δεν είναι διαγωνισμός δημοτικότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau) στις 6 Μάρ, 2018 στις 10:24 πμ PST

«Η λίστα προσπαθεί να ενημερώσει και να διευρύνει την κοινή γνώμη, αντί να αντικατοπτρίσει την ομορφιά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau) στις 4 Απρ, 2018 στις 3:21 μμ PDT

Η Θιλάν, έγινε γνωστή από την ηλικία των 4 ετών όταν έκανε πασαρέλα για τον οίκο Jean Paul Gaultie, και αργότερα, σε ηλικία μόλις 10 ετών, έγινε το νεότερο μοντέλο που πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue – φορώντας κοντά φορέματα και έντονο μακιγιάζ, με πολλούς να την επικρίνουν τότε, τόσο την ίδια όσο και το περιοδικό, για υπερβολική σεξουαλικότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau) στις 13 Μάι, 2018 στις 10:30 πμ PDT

Αλλά η μητέρα της, Βερόνικα Λουμπρί, σχεδιάστρια μόδας, είχε υπερασπιστεί την φωτογράφηση εκείνη την εποχή, λέγοντας σε μια γαλλική εφημερίδα: «Το μόνο που με σοκάρει σε αυτή την φωτογραφία είναι το κολιέ που φοράει, το οποίο αξίζει 3 εκατομμύρια ευρώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ