Θεός Κρητικός: Ντύθηκε Αγιος Βασίλης και έκανε πρόταση γάμου στην ανυποψίαστη σύντροφό του [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Θεός Κρητικός: Ντύθηκε Αγιος Βασίλης και έκανε πρόταση γάμου στην ανυποψίαστη σύντροφό του [εικόνες & βίντεο]

Κρήτη- γάμος/ Φωτογραφία: zarpanews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mία πρωτότυπη, χριστουγεννιάτικη και παραμυθένια πρόταση γάμου έγινε μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, λίγες ώρες πριν υποδεχτούμε το νέο έτος.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος βρήκε τον πιο πρωτότυπο και ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικο τρόπο να ζητήσει από την αγαπημένη του Νατάσα να τον παντρευτεί.

Θεός Κρητικός: Ντύθηκε Αγιος Βασίλης και έκανε πρόταση γάμου στην ανυποψίαστη σύντροφό του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Έτσι, ζητώντας βοήθεια από τους φίλους του,ο Κρητικός ντύθηκε… Άγιος Βασίλης και στήθηκε μαζί με τα αγαπημένα του “ξωτικά” μπροστά από το δέντρο στην Αγορά, όπου από εκεί περνούσε η Νατάσα με τις φίλες της.

Θεός Κρητικός: Ντύθηκε Αγιος Βασίλης και έκανε πρόταση γάμου στην ανυποψίαστη σύντροφό του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Δίχως να προδοθεί, έδωσε δωράκια στις φίλες της και όταν έφτασε η στιγμή να της δώσει το δικό της, έβαλε το χέρι βαθιά στο σάκο του και έβγαλε ένα κουτάκι.

Θεός Κρητικός: Ντύθηκε Αγιος Βασίλης και έκανε πρόταση γάμου στην ανυποψίαστη σύντροφό του [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ανοίγοντάς το κουτάκι που περιείχε το δαχτυλίδι , γονάτισε και αποκάλυψε την ταυτότητά του στην αγαπημένη του, εν μέσω πανηγυρισμών από τους φίλους του που την προέτρεπαν να δεχθεί την πρόταση.

Η Νατάσα εμφανώς σοκαρισμένη και συγκινημένη έσκυψε, του έβγαλε τη γενειάδα και με ένα φιλί είπε το πολυπόθητο “ναι”.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη πρόταση γάμου Άγιος Βασίλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ