Formula 1: Αυτοί είναι οι οδηγοί για το 2019 [βίντεο] - iefimerida.gr

Formula 1: Αυτοί είναι οι οδηγοί για το 2019 [βίντεο]

Formula 1: Αυτοί είναι οι οδηγοί για το 2019
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστοί έγιναν οι οδηγοί των 10 ομάδων της Formula 1 για το 2019.

Δείτε τους οδηγούς των 10 ομάδων της Formula 1 για το 2019!

Μερσέντες

Η πρωταθλήτρια Μερσέντες θα συνεχίσει με τον 5 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον και ως team mate του θα παραμείνει ο Φινλανδός, Βάλτερι Μπότας ενώ είναι η μία από τις δύο ομάδες που διατήρησε και τους δύο οδηγούς της.

Φεράρι

Στην Φεράρι που και φέτος θα προσπαθήσει να πάρει το πρωτάθλημα από την Βρετανική ομάδα, είχαμε την πρώτη αλλαγή καθώς από την Σκουντερία έφυγε ο Κίμι Ράικονεν και τη θέση του πήρε ο ταλαντούχος Τσαρλς Λεκλέρκ. Ενώ νούμερο 1 για την Ιταλική ομάδα όπως είναι φυσικό παραμένει, ο Γερμανός Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ρεντ Μπουλ

Η Αυστριακή ομάδα που εντυπωσίασε πέρσι αντικατέστησε τον Ντάνιελ Ρικιάρντο με τον Πιέρ Γκασλί της Τόρο Ρόσο και θα ξαναβρεί τον φίλο του Μαξ Φερστάπεν που θα είναι το νούμερο 1 της Ρεντ Μπουλ.

Ρενό

Η Ρενό έκανε το «μπαμ» και έφερε στην ομάδα τον ταλαντούχο Αυστραλό οδηγό, Ντανιέλ Ρικιάρντο από την Ρεντ Μπουλ. Team mate του θα είναι ο 31χρονος Νίκο Χούλκενμπεργκ που παρέμεινε από το 2017 στη γαλλική ομάδα.

Χας

Η Αμερικανική ομάδα είναι η μοναδική μαζί με την Μερσέντες που δεν άλλαξαν οδηγούς με τους Ρομέιν Γκροζάν και Κέβιν Μάγκνουσεν να παραμένουν στα μονοθέσια τους με σκοπό μια καλύτερη σεζόν και ας ήταν η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας αυτή που πέρασε.

Μακλάρεν

Η Μακλάρεν με το ζόρι τελείωνε τους περισσότερους αγώνες λόγω του κακού μονοθεσίου της παρόλα αυτά έχασε και τον... σταρ της, Φερνάντο Αλόνσο που μετά από μια ονειρική καριέρα αποφάσισε να τα παρατήσει από την F1. Στο νέο ξεκίνημα οδηγοί θα είναι ο Κάρλος Σάινθ που πέρσι ήταν στην Ρενό, αλλά και ο ταλαντούχος πιλότος Λάντο Νόρις που ανέβηκε από την Formula 2.

Ρέισινγκ Πόιντ

Η πρώην Force India μετά την εξαγορά της από τον Λαρς Στρολ αφού άλλαξε όνομα άλλαξε και τον ένα της πιλότο με τον γιο του ιδιοκτήτη πλέον, Λανς, να παίρνει τη θέση του Οκόν που πήγε ως δοκιμαστής στη Μερσέντες. Team mate του θα είναι ο Μεξικανός, Σέρχιο Πέρες, που παρέμεινε στην ομάδα.

Σάουμπερ

Ο Κίμι Ράικονεν που έφυγε από την Σκουντερία γύρισε στην πρώτη του... αγάπη εκτός από τον Φινλανδό, ο ταλαντούχος Αντόνιο Τζιοβινάζι θα είναι πλέον στην Ελβετική ομάδα.

Τόρο Ρόσο

Η Ιταλική ομάδα πήρε τον Ντανίλ Κβίατ από δοκιμαστή της Φεράρι και τον ξαναέφερε στην Formula 1 μετά το 2017. Ενώ team mate του θα είναι ο ταλαντούχος Αλεξάντερ Άλμπον που τερμάτισε 3ος την περσινή σεζόν στην Formula 2.

Γουίλιαμς

Τέλος η Γουίλιαμς που έκανε την χειρότερη σεζόν στην ιστορία της στην F1 έδωσε συμβόλαιο σε έναν παλιό γνώριμο οδηγό τον Πολωνό Ρόμπερτ Κιουμπίτσα που επιστρέφει μετά από το 2010 (!) αλλά και τον πρωταθλητή της Formula 2, Τζορτζ Ράσελ.

Only 8 drivers will stay with the same team in 2019 - compared to 15 in 2018 ?

Which new pairing have you got your eye on?#F1sToWatch pic.twitter.com/S3fcQ0fy9O

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 οδηγοί 2019
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ