Ενοπλη ληστεία στον Αλιμο: Ακινητοποίησαν την οικιακή βοηθό, «ξήλωσαν» το χρηματοκιβώτιο -Λεία 30.000 ευρώ και κοσμήματα - iefimerida.gr

Ενοπλη ληστεία στον Αλιμο: Ακινητοποίησαν την οικιακή βοηθό, «ξήλωσαν» το χρηματοκιβώτιο -Λεία 30.000 ευρώ και κοσμήματα

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα/ Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φρίκη μέσα στο σπίτι που εργάζεται έζησε μια οικιακή βοηθός, την οποία ακινητοποίησαν ληστές με την απειλή όπλων και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού.

Η επεισοδιακή ληστεία έγινε στον Αλιμο, το βράδυ του Σαββάτου, σε οικία στην οδό Γρηγορίου Αυξεντίου. Τρία άτομα, σύμφωνα με την καταγγελία της Γεωργιανής οικιακής βοηθού, εισέβαλαν στο σπίτι στις 20:30. Με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησαν, ενώ ένας από τους δράστες έμεινε δίπλα της. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού απουσίαζαν εκείνη την ώρα.

Οι συνεργοί του άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι και βρήκαν χρηματοκιβώτιο που ήταν κολλημένο στον τοίχο. Κατάφεραν να το ξηλώσουν, χρησιμοποιώντας λοστούς, το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Το χρηματοκιβώτιο, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχε περίπου 30.000 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Συνεργεία της σήμανσης έκαναν έρευνα στον χώρο, για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών, ενώ η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άλιμος ληστεία χρηματοκιβώτιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ