Steven Tyler: Έφαγα 20 εκατομμύρια δολάρια σε ναρκωτικά - iefimerida.gr

Steven Tyler: Έφαγα 20 εκατομμύρια δολάρια σε ναρκωτικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραγουδιστής των Aerosmith, Steven Tyler, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο People Magazine ότι έχει ξοδέψει παραπάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια σε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Στη συνέντευξή του, o 62χρονος πλέον κριτής του American Idol δήλωσε: «Πέταξα 20 εκατομμύρια δολάρια. Σνίφαρα την Porsche μου, σνίφαρα το ιδιωτικό αεροπλάνο μου, σνίφαρα το σπίτι μου μέσα σε μια δίνη ναρκωτικών, αλκοόλ και χασίματος… Στη σκηνή έκρυβα τα ναρκωτικά μου μέσα σε ένα τύμπανο που περιείχε δύο πλαστικά ποτηράκια: το ένα με κοκαΐνη και ένα καλαμάκι και το άλλο με Coca-Cola και Jack Daniels».

Ο Tyler μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης πριν από 2 χρόνια για τον εθισμό του στα παυσίπονα. Συνολικά έχει νοσηλευτεί οχτώ φορές. Στην συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι χωρίς υποστήριξη δεν θα ήταν ζωντανός σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ