«Κατέληξα στο συντριβάνι, κατέρρευσα πάνω στο αφεντικό μου» -Τοπ ιστορίες για κλάματα από πάρτι δουλειάς - iefimerida.gr

«Κατέληξα στο συντριβάνι, κατέρρευσα πάνω στο αφεντικό μου» -Τοπ ιστορίες για κλάματα από πάρτι δουλειάς

Χριστουγεννιάτικο hangover/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από έναν δύσκολο χρόνο, ήρθε η στιγμή του χρόνου που θα διασκεδάσεις, θα γιορτάσεις, θα δεις τα αγαπημένα σου άτομα και θα παρτάρεις ξέφρενα.

Δεν υπάρχει άλλωστε άνθρωπος που βγήκε στις γιορτές, πάρταρε μέχρι πρωίας και δεν έχει έστω μία μικρή, αστεία ιστορία να μοιραστεί.

Από πάρτι με συναδέλφους πριν έρθει το νέο έτος, μέχρι γιορτή στο σπίτι με φίλους και ξεφάντωμα σε μπουζούκια και κλαμπ τα Χριστούγεννα, όλοι ξεχνάνε τις έννοιες της καθημερινότητας και ξεδίνουμε με την καρδιά τους.

Τι γίνεται όταν όμως όταν τα πράγματα ξεφεύγουν και δεν πάνε όλα όπως τα περιμέναμε;

«Κατέληξα στο συντριβάνι, κατέρρευσα πάνω στο αφεντικό μου» -Τοπ ιστορίες για κλάματα από πάρτι δουλειάς | iefimerida.gr 0

Σίγουρα ένας να πιει λίγο παραπάνω και η «βλακεία» δεν αργεί να συμβεί.

Οι παρακάτω χρήστες του διαδικτύου, λοιπόν, μοιράστηκαν στον ιστότοπο Femail όλες αυτές τις ιστορίες που τους έχουν συμβεί σε χριστουγεννιάτικα πάρτι με τους συναδέλφους τους και απλά ήθελαν να ξεχάσουν ή να μην μάθουν πως τα έκαναν σε περίπτωση που δεν θυμόντουσαν καν.

Οταν κατέληξα... στο συντριβάνι

«Κατέληξα στο συντριβάνι, κατέρρευσα πάνω στο αφεντικό μου» -Τοπ ιστορίες για κλάματα από πάρτι δουλειάς | iefimerida.gr 1

«Κι όμως έχει συμβεί. Συνάδελφός μου γλίστρησε χτες το βράδυ στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του γραφείου και κατέληξε στο συντριβάνι. Ωστόσο δεν μάθαμε ποιος ήταν. Τώρα έχουμε αρχίσει «έρευνα» και γκάλοπ για το ποιος μπορεί αν είναι. Σίγουρα είναι θέμα της χρονιάς για το 2018», ανέφερε ένας υπάλληλος.

Οταν ξεσάλωσα και μου την είπε το αφεντικό μου

Συνάδελφος και φίλος μου αποφάσισε να ζητήσει σε χορό μία από τα κορίτσια ενός άλλου τμήματος στην εταιρία. Ξεσάλωσε τόσο πολύ που την άλλη μέρα το πρωί έλαβε email από το αφεντικό του που του ελέγε «Του χρόνου περιορίσου στις λεμονάδες καλύτερα».

Οταν πρέπει να δουλέψεις με hangover

«Κατέληξα στο συντριβάνι, κατέρρευσα πάνω στο αφεντικό μου» -Τοπ ιστορίες για κλάματα από πάρτι δουλειάς | iefimerida.gr 2

Την επόμενη μέρα μετά το χριστουγεννιάτικο πάρτι δυστυχώς έπρεπε να πάω στην δουλειά.

Αλλά είχα τρομερό hangover. Μόλις έφτασα έχυσα τον καφέ μου σε έναν συνάδελφο, όλη την μέρα δεν σήκωσα ούτε ένα τηλέφωνο γιατί ένιωσα πως δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη και δεν κουνήθηκα ούτε μία ίντσα από το γραφείο μου. Τραγωδία.

Oταν ξέρασα πάνω στο γραφείο μου

Πραγματικά πίστευα πως θα απολυθώ όταν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο μας ήπια τόσο πολύ που ξέρασα μπροστά σε όλους πάνω στο γραφείο μου. Ευτυχώς φαίνεται πως και ο ανώτερος μου ήταν και αυτός πολύ ευδιάθετος και απλά έσκασε στα γέλια μόλις με είδε.

Οταν η κολλητή σου σε κάνει ρεζίλι μπροστά σε όλους σου τους συναδέλφους

«Κατέληξα στο συντριβάνι, κατέρρευσα πάνω στο αφεντικό μου» -Τοπ ιστορίες για κλάματα από πάρτι δουλειάς | iefimerida.gr 3

Για το χριστουγεννιάτικο πάρτι του γραφείου μας πήγαμε σε ένα μαγαζί για καρόκε.

Μία συνάδελφός μας είχε φέρει και μία φίλη της μαζί, η οποία φαίνεται πως ξετρελάθηκε με την ίδεα. Μάλιστα της άρεσε τόσο πολύ το καραόκε που τραγουδούσε φάλτσα με τις ώρες. Στο τέλος προφανώς όλοι αρχίσαμε να φωνάζουμε να κατέβει, ενώ ένας φώναξε... «Δεν δουλεύει καν για μας». Την επόμενη μέρα η συνάδελφος που έκανε το λάθος και έφερε την φίλη της ήταν στο «στόχαστρο» όλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ viral ιστορίες Χριστούγεννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ