Ιταλία: Νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) για Γιουβέντους και Μίλαν - iefimerida.gr

Ιταλία: Νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) για Γιουβέντους και Μίλαν

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μίλαν πήρε δύσκολη νίκη στο Σαν Σίρο με 2-1 επί της ΣΠΑΛ για την 19η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και διατηρήθηκε στο κυνήγι της 4ης προνομιούχου θέσης, που δίνει την έξοδο στο Champions League της νέας περιόδου.

Τα τέρματα των γηπεδούχων, που σκόραρε μετά από τέσσερις αγώνες στη Serie A, σημείωσαν οι Καστιγιέχο (16΄) και Ιγκουαϊν (64΄), ενώ η μαχητική ΣΠΑΛ είχε προηγηθεί στο 13΄ με τον Πετάνια. Η ομάδα του Γκατούζο έπαιξε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σούσο (89΄) με 2η κίτρινη κάρτα.

Η Γιουβέντους διατήρησε τη διαφορά των εννέα βαθμών στην κορυφή του Καμπιονάτο από τη 2η Νάπολι, αφού ολοκλήρωσε με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2018. Η «Vecchia Signora», νίκησε 2-1 τη Σαμπντόρια στο Τορίνο με δύο τέρματα του Ρονάλντο στο 2΄ και στο 65΄ με πέναλτι (είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 33΄ με πέναλτι ο Κουαλιαρέλα), ενώ η Νάπολι επικράτησε έστω και δύσκολα με 3-2 στο Σαν Πάολο της Μπολόνια (15΄, 52΄, Μίλικ, 88΄ Μέρτενς - 37΄ Σανταντέρ, 80΄ Ντανίλο).

H Ίντερ παρέμεινε στην 3η θέση μετά το «διπλό» στην έδρα της Έμπολι (1-0), ενώ και η Ρόμα πέρασε από την Πάρμα με 2-0 (ο Μανωλάς ξεκίνησε στην ενδεκάδα των «Ρωμαίων», αλλά αντικαταστάθηκε στο 60΄ από τον Ζεσούς) και παρέμεινε κοντά στην τετράδα των πρωτοπόρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία Μίλαν σπαλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ