Λίβερπουλ-Αρσεναλ: Επεισόδιο ανάμεσα σε Παπασταθόπουλο και Σαλάχ, Φαν Ντάικ! [βίντεο] - iefimerida.gr

Λίβερπουλ-Αρσεναλ: Επεισόδιο ανάμεσα σε Παπασταθόπουλο και Σαλάχ, Φαν Ντάικ! [βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταση επικράτησε στο «Άνφιλντ», λίγο μετά το τέλος του α' ημιχρόνου, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να έχει θερμό επεισόδιο με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά και τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο Έλληνας αμυντικός έκανε παράπονα στον Αιγύπτιο επιθετικό για το πέναλτι που κατάφερε να εκμαιεύσει από μαρκάρισμά του στη φάση που έφερε το 4-1.

Ο Παπασταθόπουλος φαίνεται να μιλά έντονα στον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος προσπαθεί να του πει ότι όντως υπήρξε παράβαση, κατά τη γνώμη του.

Λίγο μετά, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ παρεμβαίνει με έντονο τρόπο και ζητά τον λόγο από τον Σωκράτη, σε ένα θερμό επεισόδιο που δεν έχουμε συνηθίσει στα γήπεδα της Premier League.

Λίβερπουλ-Αρσεναλ: Επεισόδιο ανάμεσα σε Παπασταθόπουλο και Σαλάχ, Φαν Ντάικ! [βίντεο]  | iefimerida.gr 0
Λίβερπουλ-Αρσεναλ: Επεισόδιο ανάμεσα σε Παπασταθόπουλο και Σαλάχ, Φαν Ντάικ! [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Big @VirgilvDijk stepping in to help @MoSalah here at half time, when that ? Sokratis was complaining about that Mo is too quick for him. Got them rattled!! Come on @LFC #LFCvAFC pic.twitter.com/oqJbgWpGFr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ