Premier League: Πάρτι τίτλου για τη Λίβερπουλ, με «πεντάρα» στην Αρσεναλ! [βίντεο] - iefimerida.gr

Premier League: Πάρτι τίτλου για τη Λίβερπουλ, με «πεντάρα» στην Αρσεναλ! [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λίβερπουλ συνεχίζει την εντυπωσιακή φετινή πορεία της στην Premier League.

Για την 20ή αγωνιστική της διοργάνωσης συνέτριψε στο «Άνφιλντ» με 5-1 την Άρσεναλ και αύξησε την διαφορά της στους 9 βαθμούς από την 2η Τότεναμ η οποία μετά από πέντε συνεχείς νίκες γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Γουλβς.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τιτλου, έφθασε στη νίκη με τέσσερα τέρματα στο Α΄ ημίχρονο των Φιρμίνο (14΄, 16΄), Μανέ (32΄), Σαλάχ (45' πέν), ενώ οι Λονδρέζοι είχαν προηγηθεί στο 11΄ με τον Μέιτλαντ-Νάιλς.

Βασικός για την ομάδα του Ουνάι Έμερι αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος στο 45΄ ανέτρεψε τον Σαλάχ, που σκόραρε το 4ο γκολ των γηπεδούχων. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Φιρμίνο έγινε ο 3ος Βραζιλιάνος που σημειώνει χατ τρικ στο αγγλικό πρωτάθλημα μετά τους Ρομπίνιο και Αφόνσο Άλβες.

Στο μεταξύ, την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Γουλβς γνώρισε η Τότεναμ κι έχασε πολύτιμο έδαφος από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν στο 22΄ με τον Κέιν, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο Β΄ ημίχρονο με τρία τέρματα των Μπέιλι (72΄), Χιμένες (83΄) και Κόστα (87΄).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Premier League Λίβερπουλ Τότεναμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ