Η συγκινητική ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή για τον θάνατο της Μαριάννας Τόλη [εικόνα] - iefimerida.gr

Η συγκινητική ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή για τον θάνατο της Μαριάννας Τόλη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαριάννα Τόλη έφυγε από τη ζωή σήμερα, Σάββατο, με τους φίλους και συναδέλφους της να μην μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.

Η Σεμίνα Διγενή αποχαιρέτησε την αγαπημένη της Μαριάννα με μια ανάρτηση στο Facebook. «Έφυγε ένα σπάνιο πλάσμα. Από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Η πολύτιμη φίλη μου. Η χαρούμενη γειτόνισά μου. Η έντιμη και υποδειγματκή συνεργάτις επί χρόνια. Η πιο τρυφερή, η πιο ειλικρινής, η πιο αισιόδοξη, η πιο ευγενική κι η πιο γενναιόδωρη. Η αγαπημένη μου Μαριάνα Τόλη ταξιδεύει στους υπέροχους παραδείσους, που ονειρευόταν και που μετέφερε ολοζώντανους στα παραμύθια που ανέβαζε στη σκηνή. Αυτή τη φορά η “Πεντάμορφη” δεν τα κατάφερε με το “Τέρας”… Καληνύχτα αγάπη μου, θα σ' αγαπάω και θα σε σκέφτομαι πάντα».

H ανάρτηση της Σεμίνας:

Η συγκινητική ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή για τον θάνατο της Μαριάννας Τόλη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαριάννα Τόλη πέθανε Σεμίνα Διγενή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ