Χορός δισεκατομμυρίων για εφαρμογές smartphones - iefimerida.gr

Χορός δισεκατομμυρίων για εφαρμογές smartphones

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πραγματικό χρυσωρυχείο έχουν εξελιχθεί οι εφαρμογές που κατεβάζουμε στα smartphones και τα tablets μας, καθώς κάθε χρόνο δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύονται για την εγκατάσταση διαφόρων εφαρμογών.

Χιλιάδες προγραμματιστές και εκατομμύρια άλλοι εργαζόμενοι απασχολούνται στο ταχέως αναπτυσσόμενο οικοσύστημα των εφαρμογών, πολλοί από αυτούς έγιναν εκατομμυριούχοι από τις πωλήσεις εφαρμογών.

Αν και οι περισσότεροι επικεντρώνονται στα παιχνίδια ωστόσο υπάρχουν και πάρα πολλές άλλες κατηγορίες εφαρμογών για τις οποίες χιλιάδες χρήστες είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr ποιες κατηγορίες εφαρμογών είναι πιο προσοδοφόρες αλλά και ποια πλατφόρμα είναι εκείνη που κάνει πιο εύκολα εκατομμυριούχους τους δημιουργούς εφαρμογών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Smartphone smartphones
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ