Ηλικιωμένη κάνει σέξι φωτογράφιση με εσώρουχα στην μπανιέρα της και γίνεται... viral [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηλικιωμένη κάνει σέξι φωτογράφιση με εσώρουχα στην μπανιέρα της και γίνεται... viral [εικόνες]

Το πρωτότυπο δώρο της Λίζα Μπίσοπ στον σύζυγό της. Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα δώρο που σίγουρα δεν περίμενε με τίποτα, έλαβε ένας ηλικιωμένος στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, από την σύζυγό του.

Η Λίζα Μπίσοπ, που ζει στην Βέρμη, έδωσε στον σύζυγό της, Μάικ δώρο πικάντικες μπουντουάρ φωτογραφίες της, αλλά με ένα χιουμοριστικό ύφος.

Οι φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν όλη τη δόξα της γιαγιάς, αλλά είναι τραβηγμένες σε μια μπανιέρα γεμάτη... νήματα.

Η κόρη της, φωτογράφος στο επάγγελμα, Σαμάνθα Μπίσοπ, δήλωσε στην Huffington Post πως η ιδέα για την φωτογράφιση προέκυψε πριν από έναν χρόνο περίπου ως αστείο.

«Η μαμά μου θέλει να πλέκει όλη την ημέρα και έτσι όταν της είπα να κάνουμε μια μπουντουάρ φωτογράφηση, μου είπε πως θα το έκανε μόνο αν βρισκόταν σε μια μπανιέρα γεμάτη με νήματα» δήλωσε η Σαμάνθα.

Φέτος, η φωτογράφος αποφάσισε να μιλήσει στην μητέρα της για να το κάνουν τελικά πραγματικότητα. «Το βρήκε πολύ αστείο και θέλησε να το κάνει για τον μπαμπά μου για τα Χριστούγεννα» πρόσθεσε η Σαμάνθα.

Το αποτέλεσμα, πάντως ενθουσίασε τον πατέρα της. «Γέλασε και χαμογελούσε σαν σχολιαρόπαιδο» είπε η Σαμάνθα προσθέτοντας πως οι φωτογραφίες του δόθηκαν σε ένα άλμπουμ με μερικές κενές σελίδες στο πίσω μέρος. «Α, ωραία, υπάρχει περιθώριο για περισσότερες» δήλωσε ο πατέρας της όταν είδε τις κενές σελίδες.

Η Σαμάνθα ανάρτησε τις φωτογραφίες της μαμάς της στο Facebook το Σάββατο και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν απίστευτες. Η ανάρτηση έχει γίνει viral με πάνω από 58.000 likes και χιλιάδες σχόλια.

«Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Η σιγουριά της μητέρας σου ή το γεγονός πως ο μπαμπάς σου είναι ακόμη τρελός για εκείνη;» σχολίασε κάποιος.

Η φωτογράφος πάντως παραδέχεται πως έτσι είναι οι γονείς της στην καθημερινότητά τους. «Είναι μαζί 32 χρόνια. Μπορεί να τρελαίνουν ο ένας τον άλλον, όπως κάθε ζευγάρι, αλλά σίγουρα αγαπούν ο ένας τον άλλον».

Φωτογραφίες: Facebook / Roaming Magnolias Photography by Samantha Bishop

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ