Απίστευτη μεταμόρφωση: Ενα ερειπωμένο σπίτι μετατρέπεται σε μια ονειρική και μίνιμαλ εξοχική κατοικία [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτη μεταμόρφωση: Ενα ερειπωμένο σπίτι μετατρέπεται σε μια ονειρική και μίνιμαλ εξοχική κατοικία [εικόνες]

Το ερειπωμένο σπίτι πριν την ανακαίνιση. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και ο Κρίστιαν Γκρέι (από την ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι) θα εντυπωσιαζόταν από την μεταμόρφωση αυτού του σπιτιού.

Τρεις γυναίκες που έχουν δημιουργήσει μια επικερδή επιχείρηση διακόσμησης, αντλώντας έμπνευση από την γνωστή ταινία, μεταμόρφωσαν ένα διαλυμένο σπίτι φτιαγμένο με κόκκινα τούβλα, σε μια μίνιμαλ και μοντέρνα εξοχική κατοικία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THREE BIRDS RENOVATIONS (@threebirdsrenovations) στις 17 Οκτ, 2018 στις 2:15 πμ PDT

Το σπίτι έχει μια απέραντη βεράντα με μεγάλο χώρο για τους επισκέπτες, με το παράθυρο της κουζίνα να ανοίγει και να μετατρέπεται σε μπαρ με σκαμπό στον εξωτερικό χώρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THREE BIRDS RENOVATIONS (@threebirdsrenovations) στις 20 Δεκ, 2018 στις 12:53 πμ PST

Οι γυναίκες έβαψαν τα κόκκινα τούβλα σε γκρι για να δώσουν στο σπίτι ένα πρόσθετο βάθος που το λευκό δεν μπορεί απλά να το κάνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

One of the easiest backyard transformations we’ve ever done 1) spray brick 2) add gas strut windows and timber servery 3) build @hardiedeck off original porch 4) paint original porch and HardieDeck using paving paint in the same colour 5) paint side fence 6) don’t touch the Frangipani #beforeandafter #house4 #clicklinkinbio to see more of this project

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THREE BIRDS RENOVATIONS (@threebirdsrenovations) στις 18 Νοέ, 2018 στις 12:10 πμ PST

Η σκάλα πριν την ανακαίνιση
Ο εσωτερικός τοίχος γκρεμίστηκε, η σκάλα βάφτηκε γκρι και ο χώρος άνοιξε πολύ

Χτισμένο στο Νόρθμιντ, κοντά στη Νέα Υόρκη, το σπίτι είχε αρχικά τοίχους σε έντονο κίτρινο χρώμα και μια ξύλινη σκάλα που οδηγούσε στον επάνω όροφο, τα οποία βάφτηκαν κι αυτά σε γκρι και λευκές αποχρώσεις με μαρμάρινες λεπτομέρειες και έπιπλα rattan.

Η τραπεζαρία πριν την ανακαίνιση
Η τραπεζαρία μετά την ανακαίνιση

Οι κολλητές φίλες Μπόνι Χιντμαρς, Λάνα Τέιλορ και Έριν Κέϊλες, αγόρασαν το σπίτι με σκοπό να το επαναφέρουν στη ζωή – προτού το πουλήσουν σε έναν άλλο τυχερό ιδιοκτήτη.

«Οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι ήταν η έμπνευση για αυτή τη μεταμόρφωση με την Μπόνι να αλλάζει ριζικά την κουζίνα σε γκρι τόνους για να ταιριάζει με την γκρι σκάλα» αναφέρει η ιστοσελίδα τους.

«Τρελαθήκαμε με αυτό το σπίτι και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε έναν μικρό παράδεισο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

From brown & bland ..... to grey & grand #beforeandafter #house4

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THREE BIRDS RENOVATIONS (@threebirdsrenovations) στις 2 Δεκ, 2018 στις 12:38 πμ PST

Το άχαρο και αντιαισθητικό μπάνιο
Η ριζική μεταμόρφωση του μπάνιου

Το μπάνιο δεν θυμίζει σε τίποτα την αρχική του μορφή, με μια μεγάλη μπανιέρα να δεσπόζει στην μέση και τις λεπτομέρειες με aquamarine να δίνουν στο σπίτι μια σχεδόν παραθαλάσσια αίσθηση, παρά το γεγονός ότι απέχει χιλιόμετρα από την κοντινότερη παραλία. Επίσης, κάποιοι εσωτερικοί τοίχοι έχουν γκρεμιστεί για να ανοίξει ο χώρος ενώ τα παράθυρα έχουν μεγαλώσει για να μαπίνει άπλετο φως στην οικία.

Το σπίτι είχε αρχικά κίτρινους τοίχους
Μετά την ανακαίνιση το εσωτερικό του σπιτιού θυμίζει εξοχική κατοικία

Τα φυτά εσωτερικού χώρου που απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου προσοχή ενισχύουν το φυσικό στοιχείο στο σπίτι, κάνοντας τον ιδιοκτήτη του να πιστεύει ότι βρίσκεται σε ένα εξοχικό και κάνει διακοπές.

Παρόλο που το κόστος της ανακαίνισης δεν έχει γίνει γνωστό, η εταιρεία τους «Three Birds Renovations» βοηθά κι άλλους να κατασκευάσουν τα δικά τους σπίτια των ονείρων μέσω της ιστοσελίδας «The Reno School».

Φωτογραφίες: Three Birds Renovations

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ