Η ανάρτηση-έκπληξη στελέχους του ΚΙΝΑΛ για την συνάντηση Μητσοτάκη με τοξικομανείς - iefimerida.gr

Η ανάρτηση-έκπληξη στελέχους του ΚΙΝΑΛ για την συνάντηση Μητσοτάκη με τοξικομανείς

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και του ΚΙΝΑΛ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικά σχολίασε το μέλος της ΕΓ της ΔΗΜΑΡ και του Κινήματος Αλλαγής Θεόδωρος Μαργαρίτης, την επίσκεψή του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πλατεία Βάθη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πέρασε το βράδυ των Χριστουγέννων με άτομα που ακολουθούν ή έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Και ο κ. Μαργαρίτης έκανε λόγο για ένα «θετικό μήνυμα στην κοινωνία» και για «χρήσιμη κίνηση».

«Το ότι ο επικεφαλής ενός συντηρητικού κόμματος πήγε το βράδυ των Χριστουγέννων σε συνάντηση με τοξικό-εξαρτημένους είναι ένα θετικό μήνυμα στην κοινωνία. Μπορεί να είμαι στην "άλλη οχθη" από την ΝΔ και τον Μητσοτάκη αλλά δεν μπορώ να μην σημειώσω μια χρήσιμη κίνηση. Πιθανά οι προθέσεις να ήταν επικοινωνιακές. Ακόμα και έτσι όμως-με επικοινωνιακό τρόπο-χάνει η ακραία συντηρητική άποψη ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι στο περιθώριο. Το σωστό να λέγεται..» έγραψε στο facebook ο Θεόδωρος Μαργαρίτης.

Η ανάρτηση-έκπληξη στελέχους του ΚΙΝΑΛ για την συνάντηση Μητσοτάκη με τοξικομανείς | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ