Euroleague: Δεν χάνει πουθενά η Φενέρ του Ομπράντοβιτς, κέρδισε και την Ρεάλ Μαδρίτης [βίντεο] - iefimerida.gr

Euroleague: Δεν χάνει πουθενά η Φενέρ του Ομπράντοβιτς, κέρδισε και την Ρεάλ Μαδρίτης [βίντεο]

Φωτογραφία: Euroleague
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με… λυτρωτή τον Ντατόμε, που πέτυχε το νικητήριο καλάθι, 6 δεύτερα πριν το τέλος, η Φενερμπαχτσέ νίκησε 65-63 τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ετσι, η Φενέρ του Ομπράντοβιτς παραμένει στην κορυφή της Euroleague, σε ένα ματς θρίλερ με την τουρκική ομάδα να μην έχει τον Σλούκα στο ματς και την Ρεάλ να χάνει τον Γιουλ στο 3ο δεκάλεπτο λόγω αποβολής.

Οι δύο ομάδες ήταν περισσότερο προσεκτικές στις επιθέσεις τους στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου, με τη Φενέρ να διατηρεί το μικρό προβάδισμα. Με φόλοου του Ταβάρες, η Ρεάλ προσπέρασε με 57-58 στο 35’ και με τρίποντο του Φερνάντες έκανε το 57-61, αναγκάζοντας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να πάρει τάιμ άουτ. Οι Τούρκοι συνέχιζαν να μην μπορούν να σκοράρουν, έχοντας φτάσει πλέον τα τέσσερα λεπτά χωρίς καλάθι, με τους Μαδριλένους να φτάνουν και στο +6 (57-63) με δίποντο του Καμπάτσο, στα 2’41’’ πριν το φινάλε. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με σερί 5-0 να μειώσουν τη διαφορά στο ελάχιστο (62-63) και πλέον τα τελευταία 34 δευτερόλεπτα προμηνύονταν δραματικά. Ο Τόμπκινς αστόχησε στην επόμενη επίθεση της Ρεάλ, με τον Γκούντουριτς να διεκδικεί το ριμπάουντ με τον Τέιλορ και τους διαιτητές να δίνουν τζάμπολ. Η κατοχή ήταν για τους Τούρκους, που πέτυχαν καλάθι και φάουλ με τον Ντατόμε, ο οποίος με το έμμεσο τρίποντο έκανε το 65-63. Στα εναπομείναντα έξι δευτερόλεπτα, η Ρεάλ εκδήλωσε επίθεση με τον Καμπάτσο, ο οποίος αστόχησε, με τη Φενερμπαχτσέ να παίρνει τελικά τη νίκη με σκορ 65-63.

Τα 400 παιχνίδια ως προπονητής της Φενερμπαχτσέ έφτασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο αποψινό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την Euroleague. Ένα ακόμη σημαντικό επίτευγμα στην τεράστια καριέρα του έκανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής έφτασε τα 400 παιχνίδια στον πάγκο της τούρκικης ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Φενέρ Ρεάλ Μαδρίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ