Λόπες: «Εχω προτάσεις από την Πορτογαλία για να γυρίσω -Δύσκολα να φύγω από την ΑΕΚ» - iefimerida.gr

Λόπες: «Εχω προτάσεις από την Πορτογαλία για να γυρίσω -Δύσκολα να φύγω από την ΑΕΚ»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στην Πορτογαλία έδωσε ο Ελντερ Λόπες, με τον Πορτογάλο αριστερό μπακ χαφ να κάνει λόγο για ανοιχτή διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ.

Ο 30χρονος Πορτογάλος αμυντικός αρχές Οκτωβρίου χειρουργήθηκε μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας στο γήπεδο. Το συμβόλαιο του τελειώνει την τρέχουσα σεζόν και η ΠΑΕ ΑΕΚ του έχει καταθέσει σε ένδειξη στήριξης του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2022.

Ωστόσο, ο Λόπες ακόμη δεν έχει συμφωνήσει κάτι για το οποίο μιλά και ο ίδιος σε συνέντευξη του στο πορτογαλικό ραδιόφωνο «Rádio Renascença».

«Η ΑΕΚ θέλει να με κρατήσει για ακόμη τρία χρόνια με νέο συμβόλαιο, κάτι που διαπραγματευόμαστε. Τώρα πρέπει να είμαι έτοιμος για να γυρίσω για τους δύο τελευταίους μήνες της σεζόν. Εχω δεχθεί προτάσεις από την Πορτογαλία, αλλά δεν είναι εύκολο διότι οι συνθήκες που έχω εδώ στην ΑΕΚ τις έχουν μόνο στα τρία μεγάλα κλαμπ. Ετσι πιστεύω ότι δύσκολα θα φύγω, αλλά δεν κλείνω την πόρτα της επιστροφής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λόπες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ελντερ λοπες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ