Η Ρούλα Ρέβη ζητά δημόσια «συγγνώμη» από τον πατέρα της –Πέθανε μέσα στο 2018 - iefimerida.gr

Η Ρούλα Ρέβη ζητά δημόσια «συγγνώμη» από τον πατέρα της –Πέθανε μέσα στο 2018

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας. Φωτογραφία: Ndp photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανασκόπηση της χρονιάς που τελειώνει σε λίγες ημέρες θέλησε να κάνει η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και φυσικά δεν θα μπορούσε να παραλείψει την απώλεια του πατέρα της, ζητώντας του μάλιστα δημόσια «συγγνώμη».

Η φωτογράφος, έχασε τελείως ξαφνικά τον πατέρα της μέσα στο 2018 και σήμερα θέλησε να του ζητήσει συγνώμη γιατί μίλησε στο παρελθόν δημόσια για εκείνον και τον είχε πληγώσει.

Στην ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, έγραψε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χαίρομαι που ειστε όλοι χαρούμενοι όμορφοι και αισιόδοξοι σε όλες τις φωτο που βλεπω να ποσταρετε. Εγω είμαι όλα τα παραπάνω , πάντα ήμουν αισιόδοξος άνθρωπος . Ούτε και ξέρω από που το πήρε το dna μου αυτό το προτέρημα , κάπου μέσα σε κάποιον από αυτούς που με έφτιαξαν θα υπήρχε προφανώς! Το 2018 , μου πήρε μακριά τον μπαμπά μου , ξαφνικα , έτσι ξαφνικα μου τα έκανε πάντα όλα ο τύπος αυτός! Τα περίμενα όλα από εκείνον ,έτσι έφευγε , ελεγε πάω για τσιγάρα και πηγαινε στην Αίγυπτο για 1 μήνα! Αυτό το ποστ του το χρωστάω γιατί έχω μιλήσει δημόσια για εκείνον και τον έχω πληγώσει, θέλω να πω πως μέσα από τα δικά του λάθη έψαξα και βρήκα τον εαυτό μου με κόπο , αυτομαστίγωμα και σκληρή αυτοκριτική ,και μετά εξαιτίας του έψαξα και βρήκα τον καλύτερο σύζυγο και μπαμπά για τα παιδιά μου. Έτσι μπαμπά θέλω να σου πω πως τελικά έκανες πολλά για εμενα , πήρα άριστα μαθήματα ζωής μέσα από οτι ζήσαμε μαζί και τώρα σου ζητάω δημόσια συγνωμη και να ξέρεις πως τό τελευταίο μας ραντεβού , ξέρεις που,είναι η ποιο όμορφη στιγμή μου μέσα στο 2018! Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τη χαρα που είχε το πρόσωπο σου εκείνη τη μέρα! Σου υπόσχομαι πως θα έχω μια καινουρια υπεροχη χρόνια!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ roula.revi στις 28 Δεκ, 2018 στις 4:13 πμ PST

«Χαίρομαι που είστε όλοι χαρούμενοι όμορφοι και αισιόδοξοι σε όλες τις φωτό που βλέπω να ποσταρετε. Εγώ είμαι όλα τα παραπάνω, πάντα ήμουν αισιόδοξος άνθρωπος. Ούτε και ξέρω από που το πήρε το dna μου αυτό το προτέρημα, κάπου μέσα σε κάποιον από αυτούς που με έφτιαξαν θα υπήρχε προφανώς! Το 2018, μου πήρε μακριά τον μπαμπά μου, ξαφνικά, έτσι ξαφνικά μου τα έκανε πάντα όλα ο τύπος αυτός! Τα περίμενα όλα από εκείνον, έτσι έφευγε, έλεγε πάω για τσιγάρα και πήγαινε στην Αίγυπτο για 1 μήνα! Αυτό το ποστ του το χρωστάω γιατί έχω μιλήσει δημόσια για εκείνον και τον έχω πληγώσει, θέλω να πω πως μέσα από τα δικά του λάθη έψαξα και βρήκα τον εαυτό μου με κόπο, αυτομαστίγωμα και σκληρή αυτοκριτική, και μετά εξαιτίας του έψαξα και βρήκα τον καλύτερο σύζυγο και μπαμπά για τα παιδιά μου. Έτσι μπαμπά θέλω να σου πω πως τελικά έκανες πολλά για εμένα, πήρα άριστα μαθήματα ζωής μέσα από ότι ζήσαμε μαζί και τώρα σου ζητάω δημόσια συγνώμη και να ξέρεις πως το τελευταίο μας ραντεβού, ξέρεις που, είναι η ποιο όμορφη στιγμή μου μέσα στο 2018! Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τη χαρά που είχε το πρόσωπο σου εκείνη τη μέρα! Σου υπόσχομαι πως θα έχω μια καινούρια υπέροχη χρόνια!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ